Recenze

Souhrn recenzí produktu Běžecký pás:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Běžecký pás Stamm T08

Počáteční strach,že to nezvládnu,byl naprosto zbytečný,jednoduché ovládání rychlejší hubnutía spalování tuků Jsem tímto šťastná a těším se na každou další aktivitu i proto doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.08.2014)

Výborná pohybová aktivita spalování tuků kondice


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

Komu stačí pohyb doma a nema rád posilovny, tak bude určitė spokojen. Použivam ho denně i s dospívají dcerou a synem a jsme spokojeni. Očekávaný účel splnil a výsledky jsou znatelné. Doporučila bych všem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.08.2014)

Jsem velice spokojena.

Nepřesne měření tepové frekvence


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Jsem velmi spokojena pro kladné vlastnosti tohoto výrobku a určitě ho doporučím ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.01.2017)

Tichý, stabilní. Můžu ho používat i večer a nikoho nerušíme v paneláku. Stabilní, že stojí vždy na místě i při běhu. předchozí pás z jiného obchodu ujížděl po podlaze a musela jsem ho vždy narovnávat. Tento pás je super, tichý chod, stojí na místě, perfektně odpružený a jednoduché ovládání. Jsem s ním velmi spokojena.

Nic


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

chtěla jsem hlavně pás k chůzi kvůli problémům s kolenem s produktem jsem spokojená tichý chod umožňuje i sledování televize rozhodně bych doporučila s nákupem jsem spokojená a příště opět zvolím stejně

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.02.2012)

hlavně bez motoru a tichý člověk využije vlastní váhu těla k pohonu a lehce


Recenze Běžecký pás inSPORTline FineRun

pás používáme krátce a jsme velmi spokojeni je kvalitní, přehledné a jednoduché ovládání páni ze servisu přijeli hned druhý den po dodání, vše nám vysvětlili, byli velmi milí a ochotní můžeme všem doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.03.2016)

jednoduché a přehledné ovládaní kvalitní výrobek dobře se na něm běhá mohu jen doporučit

nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline Trodos

Obchod i pás plně doporučuji A ještě jedna maličká poznámka pro nováčky - když slezete z běžeckého pásu, musíte nejprve snižovat postupně rychlost.. ať se Vám nemotá hlava a doporučuji (zejména pro úplné začátečníky) se po oběhu/rychlé chůzi trochu najíst. Byla jsem začátečník a matka od dětí, která prostě potřebuje zhubnout. Čas na fitko není, respektive hlídání dětí. Nyní mám pás doma a chodím na něm ve chvíli, kdy je čas. Sama se divím, že od zakoupení (cca 12 dnů) má nachozeno již skoro 25km, které bych jistě bez pásu s dvěma dětmi nedala.... Už mám 1kg dole a pevnější tělo.... A to teprve začínám.. holky zkuste to:)))

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.12.2015)

- výborný design - plno funkcí - vhodný do panelákového bytu (velmi tichý, běhám až kolem 21 hodiny v noci a děti vedle v pokojíčku bez problémů spí) - splnil očekávání a jsem naprosto spokojená - výborná spolupráce s obchodem - perfektně odvedená instalace a vysvětlení, jak s přístrojem zacházet

Není to sice úplné mínus, ale trochu nás to potrápilo. U zapojení běžeckého pásu je nezbytné zjistit, jaké máte doma pojistky. My měli standartní B16, nutné jsou však C... Pozor na to... nám to chvíli vyhazovalo jističe, ale po výměně (cca 200Kč za jistič) bylo vše v pořádku


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

Tento produkt jsem si vybrala,protože jsem po těžké autonehodě a mám problém s chůzí. Vyhovuje mně nastavení obtížnosti i sklonu. Doporučuji tento produkt všem,kteří mají stejné,nebo podobné problémy.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.02.2014)

Mohu cvičit doma v klidu a hlavně kdy a jak dlouho chci.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Jsem zatím spokojná, své účely pás splnil každý den se na něm projdu což jsem se dříve venku nedonutila

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.02.2016)

Stroj jsem si pořídila na chůzi z důvodů rehabilitace a zlepšení kondice. Samozřejmě, že na něm sportuje i zbytek rodiny a jsou spokojení Spokojená jsem byla i s montáží, technik vše vysvětlil, předvedl.

Nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

Velmi slušný, lehce se skládá, nezabere pak tolik místa. Jsem naprosto spokojená a určitě všem , kteří se chtějí doma hýbat , doporučuji. Naprostá spokojenost !!!!!!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.06.2014)

naprostá spokojenost


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

S nákupem běžícího pásu jsme dlouho váhali. Když jsme se nakonec rozhodli, chtěli jsme volit levnější výrobek a nakonec jsme rádi, že jsme tak neučinili. Stratos je masivní pás s dobrým ovládáním a úplně nás pohltil. Co bych mu jen vytkla je, že se brzy vynuluje, když z něj člověk sleze a jde něco vyřídit (stalo se mi 2x když někdo zvonil). Dále musím často pás centrovat, protože píská, když se sesune k jedné straně, ale možná máme špatné nastavení utažení pásu, to musím ještě vyzkoumat. Dále jsem si z přednastavených programů nevybrala žádný pro sebe, většina jich je náročných a pro začátečníky jich tam moc není. Celkově jsem ovšem nadšená.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.02.2015)

- Robustní - Splňuje očekávání - Přehledný intuitivní displej

- Ukazatel tepovky jde (dle očekávání) podle plotu


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

Chodila jsem do Fitka a tam jsem se musela o tento stroj dělit. Doma ho mám sama jen pro sebe a mohu ho využívat kterou koliv hodinu. Jeto super. Vřele doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.02.2014)

Já jsem s tímto strojem spokojena NEJ NEJ NEJ


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

S tímto internetovým obchodem je vstřícné jednání, rychlá komunikace a především bleskové dodání. Všem moc doporučuji v tomto obchodě nakoupit. Nejní po mailu změnit dokonce i svoji objednávku. Tento produkt mě velice zaujal především k ceně a k různým možnostem sklonu nastavení. Pás jsem složila cca do 20 minut. Je výborně skladný, jen trochu těžký na manipulaci. S produktem jsem velice spokojená. Mohu cvičit doma a nemusím dojíždět do fitcentra. Ušetřím tím čas a peníze. Kdo má RD velice doporučuji si tento vetší pás koupit. Do bytu bych ho asi moc nedoporučovala. I když ho složíte tak i přesto zabere nějaké místo. Tento pás patří mezi průměrné ceny....to co pás umí a co umožňuje tak za to stojí do něj investovat peníze. Pás jsem si vybrala především k ceně, skladnosti, možnostem skolu nastavení a k tomu, že mohu na něj napojit MP3 nabo dokonce i mobil a poslouchat při cvičení hudbu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.06.2013)

Vstřícné jednání, rychlá komunikace a především bleskové dodání. Všem moc doporučuji v tomto obchodě nakoupit.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Do malého bytu nevhodný, zabere hodně místa.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.09.2019)

Opravdu robustní bež. pás. Široká plocha na běh, chůzi, spoustu programů.

Musí se dobře promazat a srovnat běž. pás. Jinak při rychlejším běhu vrže.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

Doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.10.2014)

Perfektní! Ještě jsme nevyzkoušeli všechny funkce, ale zatím super!

Po dvoudenním používání ,,zapadlo,, tlačítko start dovnitř rukojetě. Ale dá se opravit domácí svépomocí. Určitě doporučuji pro někoho, kdo nemá možnost chodit běhat ven. Pás nezabírá ani tolik místa.


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

Dobře sa cvičí chůze. Již jsem doporučil. Při případném příštím nákupu bych si daldobrý pozor na obal. Ačkoliv nebyl zjevně poškozený, po rozbalení se vysypaly dvě rozbité, plastové ucpávky (zátky) hlavní konstrukce.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.11.2016)

Mohu trénovat před televizí v pokoji. Tento stroj je cenově dostupný a vyhovuje mojím potřebám,

Zatím žádné.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Chůze na běžícím pásu je ideální volbou pro hubnutí, zpevnění těla, zlepšení nejen kloubních a srdečních problémů, ale i nálady. Jsem starší ročník, mám velké obtíže s bederní páteří a "normální" chůze mi dovoluje bezbolestný pohyb na max.200 metrů. Díky madlům na přístroji se mohu při chůzi pevně opírat, otevřu okno, pustím si písničky a jdu - úžasný! Jako běžný lenoch se na svoji dvacetiminutovou procházku těším každý den a vyrážím ráno a večer :-) Daleko lepší než "škobrtat" o trekingové hole (důchodci). Tahle investice opravdu stojí za to!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.10.2017)


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

Pás mohu doporučit. Koupila jsem si ho na chůzi a nechtěla jsem nic extra drahého. A myslím si, že tento stroj je ideální v poměru cena / kvalita. Jak zde píše již paní Naďa, je trochu problém se synchronizací chůze-páky, ale snad to časem vychytám :-D :-D.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.08.2014)

tichý skladný cenově dostupný


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

Kvalita vs. cena = super. Velmi tichý chod, snad jen při maximálním využití rychlosti trochu více hlučný. Tento pás využijí stejně dobře začátečníci jako pokročilejší běžci. Já osobně jsem spíše začátečník, ale po týdnu využívání si troufám říci, že jen tak neskončím. Cítím se průžnější a svěží. Spíše jsem očekával menší kvalitu za tyto peníze, ale jsem velmi mile překvapen. Můžu jen a jen doporučit, nebudete litovat.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2012)

Velmi kvalitní pás za parádní cenu. Snadné ovládání, vše při ruce. Jednoduchá montáž (10 šroubů) Před a po běhu velmi snadné rozložení

Nutno využít vlastní tepové hodinky, tep na držáku nelze držet dlouho při běhu, je to nepohodlné. Hodinky Vám také ukáží přesnější hodnotu spálených kalorií (na pásu se hodnota liší až o 80% oproti hodinkám. Veškeré hodnoty je potřeba brát orientačně.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Akamar

Na domácí použití perfektní. Velké plus je i záruční doba.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.08.2017)

Jednoduché ovládání. Jako velmi pozitivní hodnotím přednastavený program. Běžecká plocha je dostačující. Jsem velmi spokojená


Recenze Běžecký pás inSPORTline Streak

Tento produkt používám již více než rok,jsem velice spokojená,zatím se neobjevila žádná závada,přestože ho využívám denně.Mohu jen doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2012)

Přehledný display,snadná obsluha i manipulace,dobrá cena.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T60i

Kdo rád běhá a nechce nudné programy, tak v propjení s tabletem (Street View - Mapy Google) je fakt skvělé.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2015)

Jsem sním naprosto spokojená, propojení s tabletem funguje dobře, kdykoliv chci si seběhnu na Eiffelovu věž, atd :))) Foto z Eiffelovky mě fakt překvapil :) Můžu se proběhnou kdykolv kdekoliv chci :)

zatím nic...


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

Za trenažér se mi nechtělo utratit moc peněz, ale po vyzkoušení tohoto pásu na prodejně jsem dospěla k názoru, že to ani není třeba. Pás je poměrně kvalitní a na cca hodinu denně chůze je skvělý! Jsem ráda, že jsem zvolila právě tento pás, protože jsem ušetřila a jsem spokojená. Cvičení kombinuji s posilovnou a cyklistikou. Nemám co víc dodat, než že splnil mé očekávání a velice jsem si ho oblíbila už po první hodině chůze. Pokoj sice nemám moc velký, ale jelikož je skladný, nezabírá skoro žádné místo a to mi taky vyhovuje.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.04.2014)

+ vzhled + snadné uskladnění + 8 zátěží + přestala jsem chodit na Alpinning.... chodit na pásu můžu doma a ušetřím!

- šířka pásu - mohla by být pevnější konstrukce, ale to v této cenové kategorii asi chtít nemůžete


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Po poradě s prodavačem, jsme se rozhodli pro tento model a jsme rádi, že jsme si nekoupili něco nedostačujícího,což by zklamalo naše očekávání a nevyhovovalo našim potřebám..

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.02.2016)

super,splnil naše očekávání,plně jej využíváme


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Kúpila by som ho znova, pre mňa je ideálny, nepotrebujem nadupané funkcie, ale kvalitný bežecký pas- ODPORÚČAM.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.03.2018)

Tichý, dobre odpružený, veľká bežecká plocha. Výkon-super Za mňa funkciu spľňa- na beh, rychlú chôdzu výborný.

Nemá pauzu, žiadna pamäť, s aplikáciou i-runnig+= absolutne nefugujú mapy.


Recenze Chodící pás Wayflex MT250

Jsem s chodícím pásem spokojena. Je to příjemný relax po celodenním sezení u PC. Plocha pásu by mohla být o kousek širší, ale dá se na to rychle zvyknout. Doporučila bych ho ale spíš lidem průměrné nebo menší výšky. Pro lidi nad 180cm by asi byl pás krátký.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.09.2015)

Jednoduché ovládání. Zpětný chod. Relativně tichý (Televize se dá sledovat bez problémů, ale na noční provoz v tenkostěnných bytech to není). Splňuje přesně to, co jsem od něj chtěla.

Pokud si vyberu sledování některé položky na displeji (například čas) a změním rychlost, tak se zobrazení nevrátí zpátky ke sledování vybrané položky, ale začne zase "točit" všechny informace. Trochu mi chybí držák na lahev, ale přesunula jsem ho na dosah skříňky, takže vyřešeno.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2017)

Manželce stačí na rychlou chůzi, já běhám rychlostí 8,5 km/h a jsem maximálně spokojen. Pás se netřepe, je stabilní. Máme ho v patře rodinného domu a v přízemí není téměř slyšet. Do paneláku to ale asi není ono. Dupání budou sousedi určitě slyšet. Triviálně jednoduchá montáž. Super je vstup na jack a vestavěné repráky jsou kvalitní.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sprynkl

max.spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.07.2016)

kvalita stroj funguje tak jak má při každodenním používání montáž výrobku dle návodu srozumitelná, nic nechybělo, všechny díly sedí displej srozumitelný,dobré ovládání snadná manipulace-stroj není těžký


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

Spokojenost se značkou pro postizene dost velka rychlost chuze jinak slusnej vyroek doprucil bych

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.11.2013)

Jednoducha ovladatelnost tichy chod snadne slozeni i pro zenu

Dost velka rychlost na nejpomalejsi stupen chuze pro ID


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Jsme naprosto spokojeni, vše funguje jak má. Atraktivní design, spousta funkcí a možností jak a kde se proběhnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2018)

- jednoduché ovládání, dotykový display - připojení na wifi, youtube - tichý chod, stabilní základna - držák na lahev - držák na tablet, telefon, časopis - reproduktory, možnost připojení flash disku - moderní design - možnost rychlého složení

- žádné


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

rozmyslela jsem si, že nechci motorový běžící pás a tenhle je i z hlediska ceny i nenáročného domácího používání pro mě ideální.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.11.2015)

ideální pro domácí nenáročné používání

nemám nic