Recenze

Souhrn recenzí produktu Běžecký pás:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Vhodný pro domácí cvičení. Lehké ovládání. Určitě doporučuji všem, kteří se chtějí hýbat a třeba udělat i něco se svojí váhou.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.03.2015)

Jednoduché a srozumitelné ovládání. Zaujalo mě doporučení zákazníků, kteří si tento pás již zakoupili.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Jsme s ním hodně spokojení vyhovuje po všech stránkách doporučila bych ho všem :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.02.2015)

tichý dobře odpružený dostatečně široký dobře se ovládá cena perfektní vzhledově moc pěkný

potřebuje dostatek místa je hodně veliký a těžký, i když má kolečka špatně se s ním manipuluje nedoporučuji do malých bytů


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Ddobrý poměr cena/kvalita.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.02.2016)

český výrobce perfektní služba "montáž u zákazníka" slušný design nízká hlučnost

nutný jistič 16C pro zásuvku, na což jsme byli upozorněni až při montáži (pozor při 16B občas spadne jistič při náběhu motoru)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Produkt jsem si vybral s ohledem na max.nosnost a vybavení v cenové relaci,jelikož jsem více jak 2 roky nechodil(díky nemoci),přibral jsem na hmotnosti a protože jsem byl dříve velmi aktivní a navštěvoval i fitcentra,znal jsem i tento produkt,který mi pomáhal při rýsování a kondici. Prozatím jsem s produktem maximálně spokojený. Byl jsem obeznámen s údržbou produktu,i s obsluhou. Toto obeznámení mi umožňuje se o tento produkt starat a tím zajišťovat jeho funkčnost po co nejdelší dobu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.11.2010)

Tichý nosnost vybavení


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

rozmyslela jsem si, že nechci motorový běžící pás a tenhle je i z hlediska ceny i nenáročného domácího používání pro mě ideální.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.11.2015)

ideální pro domácí nenáročné používání

nemám nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

S kvalitou stroje jsem velice spokojená. Jedná se o kvalitní a cenově dostupný výrobek. Při nákupu jsem se bála, aby byl stroj za tu cenu dostatečně stabilní a při běhu se nenakláněl, nic takového se nestalo a stroj je přesně takový, jaký jsem ho chtěla :o) Běhám nebo chodím na pásu každý den :o)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.05.2012)

kvalitní cenově dostupný stabilni při běhu

polohování - nejde moc zvednout, takže chůze je pořád téměř po rovině


Recenze Běžecký pás inSPORTline Elbrom - TV

s běžeckým pásem jsme naprosto spokojeni, funguje bez problémů. Technik byl velmi příjemný, vše zapojil a vysvětlil jak pás používat

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.11.2014)

rychlé a efektivní jednání zboží je na skladě, ihned k odeslání obchod nabízí komplexní doručení Českou poštou (zboží donesou až do bytu, rozbalí a odvezou nepotřebné obaly) výborná technická podpora (technik zapojil přístroj ten stejný den, kdy nám dorazil)


Recenze Běžecký pás Stamm T08

Počáteční strach,že to nezvládnu,byl naprosto zbytečný,jednoduché ovládání rychlejší hubnutía spalování tuků Jsem tímto šťastná a těším se na každou další aktivitu i proto doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.08.2014)

Výborná pohybová aktivita spalování tuků kondice


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Jsem nenáročný uživatel (využívám převážně pro rychlou chůzi - něco jako HEAT), ale jsem naprosto spokojena, pás funguje jak má, i když užíváš téměř denně, opravdu jsem dlouho neviděla tak kvalitní výrobek. Prostě jedním slovem pecka :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.12.2015)

- perfektní pro domácí použití - splňuje svůj účel bez jakékoliv výhrady - perfektní pro běh i chůzi - nevrže, nezasekává se - display dostatečný - využívám téměř denně a v pohodě - bytelný, oddolný

Nemůžu říct nic, nic jsem ze celou dobu nenašla


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Rozhodovala jsem se mezi tímto a levnější variantou, rozhodla jsem se pro tento jelikož mi přijde lepší a stabilnější konstrukce. Na domácí použití super. Kvalitní pevná konstrukce. Porovnávala jsem i s konkurencí - insportline má celkové lepší vybavení displeje. Protiskluzový pás je bezva - neklouže - kvalitní. Celkem tichý chod (motor atd) - až na otravné hlasité pípání při volení rychlosti a veškerých mačkání čudlíků na přístroji. Repráčky jsou celkem průměrné ( mě však nevadí ). Nastavení sklonu - manuálně hodně snadné. Perfektně vymyšlené sklápění - nemusíte se s tím tahat když to rozkládáte - sjede to krásně samo.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2017)

Výborný na domáci využití. Celkem tichý chod. Kvalitní pevná konstrukce. Přehledný moderní displej (oproti konkurenci se fakt snažej jít s dobou) :-) Perfektní protiskluzový pás.

Nepřišla jsem na to jak vypnout hlasité pípání při přidávání rychlosti/manipulaci s displejem. Nejspíš nejde - u televize to partnera celkem ruší :-D


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

Tento produkt je velmi dobrý do domácnosti, je skladný, nepřekáží po složení, snadno ovladatelný a splní veškeré nároky uživatele. Vřele doporučuji všem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.03.2014)

Perfektní a jednoduchá obsluha stroje. Ráda se pohybuji a takto mohu i když je venku nevlídno.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i

Jsme naprosto spokojeni, vše funguje jak má. Atraktivní design, spousta funkcí a možností jak a kde se proběhnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2018)

- jednoduché ovládání, dotykový display - připojení na wifi, youtube - tichý chod, stabilní základna - držák na lahev - držák na tablet, telefon, časopis - reproduktory, možnost připojení flash disku - moderní design - možnost rychlého složení

- žádné


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

budete spokojeni

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2013)

pro domácí trénink super jsem spokojená složila jsem ho za chvilku složí ho každý bez problémů

když běhám že jsou tam nainstalované programy a bud se to zrychluje nebo zpomaluje takže si to musím upravovat jinak žádný jiný problém


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Určitě doporučuji .

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.04.2015)

Pro mě za přiměřenou cenu kvalitní varianta běžeckého pásu, je celkem tichý, výhoda je, že tlačítka na zvýšení- snížení rychlosti má na rukojetích, takže nemusíte neustále přehmatávat na hlavní displej.

V tuto chvíli nemohu vzhledem ke krátké době užívání nic napsat.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

po dukladnem vyberu jsem se rozhodl pro tento vyrobek,je vyborny,tichy,silny a celkovy dojem pusobi lehce,moderne,vyborne se ovlada,je prehledny a rozhodne doporucuji vsem...i cenove prijatelne s ohledem na kvalitu vyrobku

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.01.2015)

sila motoru,velmi ale opravdu velmi tichy chod...i pri nejvyssi rychlosti je hlucnost stale velmi prijatelna,i velikost je prijatelna i do panelaku,prehledne ovladani,skladnost...neda se tomu nic vytknout


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

vynikající,doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.12.2014)

skladný,tichý,plně dostačující pro nekomerční využití

programy - jsou přednastavené,ale v manuálu nejsou řádně popsané.škoda,že nelze ukládat vlastní programy.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Velká spokojenost, výrobek mi vyhovuje a nenašla jsem zatím žádné mínus. Nejsem žádný výkonný sportovec, takže pro moje výkony (převážně na chůzi) sedí skvěle. Výhoda je plocha pro tablet na sledování filmů i zabudované repráčky ;-) Z počátku jsem si myslela, že stroj nemá pauzu, ale je tam... :-) Pokud se stiskne "STOP" na madle, tak se stroj odstaví do nuly, ale pokud se dá "STOP" na displeji, tak je napřed pauza a při druhém stisknutí se stroj vynuluje. Šířka je dostačující (užší nebrat). Hlučnost je pro denní provoz optimální ;-) U nás je opravdu nadšení a s dcerou se předháníme, která půjde sportovat dřív ;-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.10.2017)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sprynkl

max.spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.07.2016)

kvalita stroj funguje tak jak má při každodenním používání montáž výrobku dle návodu srozumitelná, nic nechybělo, všechny díly sedí displej srozumitelný,dobré ovládání snadná manipulace-stroj není těžký


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

Velmi slušný, lehce se skládá, nezabere pak tolik místa. Jsem naprosto spokojená a určitě všem , kteří se chtějí doma hýbat , doporučuji. Naprostá spokojenost !!!!!!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.06.2014)

naprostá spokojenost


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Určitě doporučuji. Trochu bych vytkl informovanost. V přiloženém manuálu se píše, že je stroj připraven k prvnímu použití včetně namazání pásu, ale na prodejně nám paní tvrdila, že určitě ne a je potřeba aplikovat přiloženou lahvičku s olejem. Taky bych ocenil české menu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.09.2017)

Robustní konstrukce, odpružení tichý chod

nevhodné do malého pokoje


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

Doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.10.2014)

Perfektní! Ještě jsme nevyzkoušeli všechny funkce, ale zatím super!

Po dvoudenním používání ,,zapadlo,, tlačítko start dovnitř rukojetě. Ale dá se opravit domácí svépomocí. Určitě doporučuji pro někoho, kdo nemá možnost chodit běhat ven. Pás nezabírá ani tolik místa.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.09.2012)

Skutečně tichý chod Úsporný - plošina se dá zvednout do téměř svislé polohy Pás má dostatečné rozměry pro dlouhý krok a výkyvy směru běhu (mám tendenci uhýbat doleva) Profesionální montáž


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

Dobrý poměr ceny a kvality. Velice rychle jsem si zvykla používat i hole. Bála jsem se koordinace chuze a holí, ale po pár cvičení jsem to vychytala. Baví mě to!!! Kdo jen trochu přemýšlíte o zakoupení, jděte do toho. Pohyb je návykový a bude vám dobře :).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.12.2016)

Vhodné na domácí použití. Dá se složit, odstavit do kouta. Cenově přijatelné. Manžel s montáží neměl žádné problémy. Na udržení kondice na zimu ideální.

Hádáme se s dětmi, kdo na páse bude chodit.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Trodos

Zatím maximální spokojenost. Člověk si může pohrát s rychlostí, náklonem, takže trénink nenudí. Při nepřízní počasí, super věcička.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2016)

Kvalitní zpracování Spousta funkcí Dostatečná plocha pro pohodlný běh

Nedoporučuji moc do bytu, při běhu se to dost ozývá ( i přes podložku pod strojem) a brzy by vás přišli navštívit sousedi.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

pás vřele doporučuji všem, kdo si chtějí doma zlepšit kondici.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.02.2013)

pás je super. plně vyhovuje domácímu tréninku. Velice baví i naše děti a je vždycky bitka o to, kdo půjde zrovna běhat :-)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

Pás se mi líbil,je za rozumnou cenu a hodí se do panelového domu,nedělá rámus,akorát pípání při zapnutí a změně rychlosti je zbytečně hlasité.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.03.2015)

Splnil moje očekávání,supr na běh i na chůzi.

Po týdnu jsem nic negativního nenašla.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

Spokojenost se značkou pro postizene dost velka rychlost chuze jinak slusnej vyroek doprucil bych

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.11.2013)

Jednoducha ovladatelnost tichy chod snadne slozeni i pro zenu

Dost velka rychlost na nejpomalejsi stupen chuze pro ID


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

Chodila jsem do Fitka a tam jsem se musela o tento stroj dělit. Doma ho mám sama jen pro sebe a mohu ho využívat kterou koliv hodinu. Jeto super. Vřele doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.02.2014)

Já jsem s tímto strojem spokojena NEJ NEJ NEJ


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

Tento produkt jsem si vybrala,protože jsem po těžké autonehodě a mám problém s chůzí. Vyhovuje mně nastavení obtížnosti i sklonu. Doporučuji tento produkt všem,kteří mají stejné,nebo podobné problémy.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.02.2014)

Mohu cvičit doma v klidu a hlavně kdy a jak dlouho chci.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Flash

U nás maximální spokojenost, Pro mě jednoznačně úspora času - nemusím z domu a řešit hlídání. Překvapilo mě, jak je tichý. Možnost nastavení rychlosti a sklonu na madlech je velmi pohodlné. Využívají ho i děti, takže bezpečnostní pojistka je bezva věc. Pro pohyb doma naprosto splnil moje očekávání. Vzhledem k tomu, že děti sportují, využíváme ho téměř všichni. Snad nám i dlouho vydrží, toto hodnotit po týdnu ještě nelze.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.11.2011)

tichý bezpečný stabilní přehledný displej, jednoduché ovládání

-