Recenze

Souhrn recenzí produktu Běžecký pás:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Vhodný pro domácí cvičení. Lehké ovládání. Určitě doporučuji všem, kteří se chtějí hýbat a třeba udělat i něco se svojí váhou.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.03.2015)

Jednoduché a srozumitelné ovládání. Zaujalo mě doporučení zákazníků, kteří si tento pás již zakoupili.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Běžecký pás je dostatečně velký a tichý pro použití abychom nikoho nerušili i u televize. Krom toho že se mi už dvakrát po 14-ti dnech začala ozývat nějaká guma. Poprvé po namazání přestala vrzat, doufám že to jednoho dne odstraním jinak bych se přikláněl k poměrně hlučnému stroji. Co mě dosti vadí je, že výrobce na svých stránkách uvádí, že je výrobcem a proto nechápu proč alespoň polepy typu VAROVÁNÍ nejsou v češtině. Jedná se o haléřovou položku. Stejně tak jako elektronická komunikace by také zkousla češtinu. Jinak je zatím vše po měsíci používání o.k.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.03.2015)

Relativně tichý Komunikace s tabletem a iRunning+ Dostatečně velký Jednoduché ovládání

Nepřesný popis v návodu Komunikace v angličtině přestože je výrobce insportline CZ Polepy v angličtině


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

S nákupem běžícího pásu jsme dlouho váhali. Když jsme se nakonec rozhodli, chtěli jsme volit levnější výrobek a nakonec jsme rádi, že jsme tak neučinili. Stratos je masivní pás s dobrým ovládáním a úplně nás pohltil. Co bych mu jen vytkla je, že se brzy vynuluje, když z něj člověk sleze a jde něco vyřídit (stalo se mi 2x když někdo zvonil). Dále musím často pás centrovat, protože píská, když se sesune k jedné straně, ale možná máme špatné nastavení utažení pásu, to musím ještě vyzkoumat. Dále jsem si z přednastavených programů nevybrala žádný pro sebe, většina jich je náročných a pro začátečníky jich tam moc není. Celkově jsem ovšem nadšená.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.02.2015)

- Robustní - Splňuje očekávání - Přehledný intuitivní displej

- Ukazatel tepovky jde (dle očekávání) podle plotu


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.09.2012)

Skutečně tichý chod Úsporný - plošina se dá zvednout do téměř svislé polohy Pás má dostatečné rozměry pro dlouhý krok a výkyvy směru běhu (mám tendenci uhýbat doleva) Profesionální montáž


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.04.2012)

je skvělý na běh a rychlou chůzi, jsme opravdu nadšení

akorát nám nešel zašroubovat jeden šroub, jinak montáž byla velice jednoduchá bydlíme v prvním patře činžovního domu a když jsme nějakou chvíli už běželi, tak na nás sousedi klepali, asi je to rušilo, ale rozhodně nepřestanu běhat


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Přijatelná cena...má funkce takové,které jsem vyžadovala a stačí mi pro domácí běh,je skladný,vizualně pěkný. Při běhu je poměrně tichý,pohodlný... Používá se mi velmi dobře,běhám minimálně obden a perfekt. Doporučila,důvody výše uvedené,ale každopádně ať si člověk vybere jaký koliv je tam záruka dobrého pocitu z kvality,kterou značka nabízí.Super je i servis,montáž,kterou Vám provedou doma a poučí Vás o další údržbě a používání. Vybrala jsem si podle svých finančních možností a cena se rovná kvalitě,ba do konce předčil očekávání. Doporučila bych ho pro uživatele,který ho bude využívat tak nějak sám,jeden v domácnosti.Já teda na něm běhám,sestra ho využívá pro rychlou chůzi.Pro více natšených běžců v domácnosti bych se nebála sáhnout po o něco dražším stroji,tím,že kvalita se může stupnit...Každopádně já jsem spokojená.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2015)

přijatelná cena skladný vizuálně pěkný poměrně tichý


Recenze Běžecký pás inSPORTline Elbrom - TV

s běžeckým pásem jsme naprosto spokojeni, funguje bez problémů. Technik byl velmi příjemný, vše zapojil a vysvětlil jak pás používat

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.11.2014)

rychlé a efektivní jednání zboží je na skladě, ihned k odeslání obchod nabízí komplexní doručení Českou poštou (zboží donesou až do bytu, rozbalí a odvezou nepotřebné obaly) výborná technická podpora (technik zapojil přístroj ten stejný den, kdy nám dorazil)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Mystral

Pás mám zatím chvíli, ale jsem spokojena. Splnil všechna má očekávání. Je pevný, velký, silný, šetří klouby a není praštěně předražený. Mám super kvalitní pás za pěknou cenu a vím, že mi dlouho vydrží.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.01.2018)

silný motor dostatečně velká plocha pro běh stabilní pevná a odolná konstrukce rámu dá se složit

malinko hlučný, ale jen při vysoké rychlosti běhu


Recenze Běžecký pás inSPORTline Neblin

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.09.2017)

snadno sestavitelný podle návodu možnost ovládání rychlosti na madle bezpečnostní pojistka přehledný, dobře čitelný displej vhodný i pro osoby starší nebo tělesně postižené - dlouhá boční madla, podpůrný pás dobrý poměr ceny a kvality tichý chod


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zidaho

na domácí běhání je skvělý stačí velikostně i počtem programů jen nemůžeme prijít na to jak nastavit program kvůli kterému jsem tento pás kupovala a to aby sám určoval zátěz podle tepové frekvence. Prostě jsme na to nepřišli. je opravdu otestovaný na pořádnou zátěž manžel na něm běhá vysokou rychlosti 18km/h a vše v pořádku.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.06.2015)

dobrá cena dobrá kvalita hodně funkcí je dost veliký

o žádných neví zatím funguje bez problémů


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sprynkl

Jsem velice spokojena, jak s pásem, tak s jednáním obchodu. Vyřízení mé objednávky proběhlo velice rychle a vše dorazilo v pořádku.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.10.2014)

Tichý, levný, dobře skladovatelný a přemístitelný, hezký design, na domácí využití naprosto dostačující. Není nutno se za každou cenu držet madel. Kdykoliv se mi chce, tak mohu vyrazit :-)

Nelze nastavit sklon pásu, sklon je nastaven pevně - ze začátku mi to přišlo náročnější, ale člověk si po určité době zvykne.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sprynkl

Běžecký pás je super, není hlučný, vypadá dobře, nechá se složit, cenově dostupný, všem doporučuji na domácí využití určitě postačí

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.10.2012)

Cenově dostupný Vzhled

Ze začátku jsme měli problém při nastavení zátěže


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

Pokud rozmýšlíte nad koupi tohoto trenažéru, určitě neváhejte!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.04.2016)

Úžasná věc domů pokud nemáte rádi běhání venku. Pokud běháte správně, tzn.našlapujete celým chodidlem, opravdu není nic slyšet a cítit, pás je kvalitně odpružený. Měřit tepové frekvence hodnotím tak na 60%, ale pro základní orientaci není špatný. Rychlost, sklon, ovládací panel, perfektní. Super ovládání rychlosti a sklonu na madlech. Jednoduchá montáž, šikovný člověk to zvládne sám za pár minut. Krabice objemnější, ale má velikost většího chlapa, takže se krásně vleze do výtahu. Pokud máte SPHERE Card, další sleva! Super! Občas nutno utáhnout, ale poté vše ok.

Zbytečné velké množství přednastavených programů, spíše pro pokročilé, ale proti gustu :-). Vyšší hmotnost, ano má to možná kolečka, ale na podložce s tím jeden člověk nepohne, takže musí člověk počítat s tím, že hu bude mít většinou rozložený.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

budete spokojeni

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2013)

pro domácí trénink super jsem spokojená složila jsem ho za chvilku složí ho každý bez problémů

když běhám že jsou tam nainstalované programy a bud se to zrychluje nebo zpomaluje takže si to musím upravovat jinak žádný jiný problém


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

Tento produkt jsem si vybrala,protože jsem po těžké autonehodě a mám problém s chůzí. Vyhovuje mně nastavení obtížnosti i sklonu. Doporučuji tento produkt všem,kteří mají stejné,nebo podobné problémy.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.02.2014)

Mohu cvičit doma v klidu a hlavně kdy a jak dlouho chci.


Recenze Běžecký pás inSPORTline FineRun

pás používáme krátce a jsme velmi spokojeni je kvalitní, přehledné a jednoduché ovládání páni ze servisu přijeli hned druhý den po dodání, vše nám vysvětlili, byli velmi milí a ochotní můžeme všem doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.03.2016)

jednoduché a přehledné ovládaní kvalitní výrobek dobře se na něm běhá mohu jen doporučit

nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Produkt jsem vybrala na doporučení,je skvělý, obsluha je jednoduchá , tichý chod motoru a hlavně trénink profi

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.01.2014)

skladný, jednoduchá obsluha, tichý chod, bezpečný,vhodný pro domácí i profi trénink


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T50i

Kvalitní a výborně odpružený běžecký pás. Má dostatečný počet předprogramovaných režimů tréninku pro začátečníky i pokročilé sportovce. Nevýhodou je absence funkce "Pauza" a okamžité vynulování displeje po ukončení běhu. Toto částečně napravilo spárování pásu s mobilem , kde se v aplikaci zaznamenávali veškeré data z běhu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.06.2018)

kvalitní a výborně odpružený běžecký pás.

mírně nekvalitní plasty. Musel jsem je vypodložit gumovými pásky


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Jsem zatím spokojná, své účely pás splnil každý den se na něm projdu což jsem se dříve venku nedonutila

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.02.2016)

Stroj jsem si pořídila na chůzi z důvodů rehabilitace a zlepšení kondice. Samozřejmě, že na něm sportuje i zbytek rodiny a jsou spokojení Spokojená jsem byla i s montáží, technik vše vysvětlil, předvedl.

Nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

I když si stěžuji na hluk,asi bych si ho příště koupila zase,má většinu toho co mi vyhovuje a na pípání si budu muset zvyknout.Ovšem do panelového bytu si nedovedu představit asi by mě sousedi vystěhovali.Určitě doporučuji podložku pod pás.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.03.2015)

.Nejsu typ na cvičení někde ve skupinách pro mé domácí používání naprosto vyhovuje.Za celkem přijatelnou cenu jsu spokojená i když nic není dokonalé a platí to i tady.Velmi chválím bezpečnostní klíč perfektní zámek pro děti.Připojení MP3 taky super.

Velmi mi vadí pípání při zapínání cvičím brzy ráno nebo večer když už rodinka leží a je to velmi hlučné.A v nastavených programech vás to pípání vyruší po každé uběhnuté minutě.Taky si myslím,že mohli výrobci ty programy popsat nejsou vůbec přehledné nezbývá než všechny vyzkoušet a popsat si podle vlastních poznámek. Sklon píší manuálně,ale já ještě nepřišla na to jak třeba časem.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Všem vřele doporučuji, dobrá kvalita. Pokud se rozhodnete pro tento pás, tak mu vyberte vhodné místo, protože přemísťování po bytě již není zrovna jednoduché.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.04.2015)

Pás je kvalitní, tichý v chodu.

hmotnost produktu a velikost, s kterou je potřeba počítat.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

Velmi slušný, lehce se skládá, nezabere pak tolik místa. Jsem naprosto spokojená a určitě všem , kteří se chtějí doma hýbat , doporučuji. Naprostá spokojenost !!!!!!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.06.2014)

naprostá spokojenost


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Pás je určen nejen amatérským sportovcům, ale jistě i pokročilým. Provedení je velmi robusní, a to považuji za výhodu. Zjistil jsem, že díky možnosti připojení tabletu běh snadno ubíhá a jsem k němu více motivován. Nikdy jsem na pásu pravidelně neběhal, ale běh na tomto je velmi přirozený a svalstvo nebolí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.01.2017)

Snadná obsluha Možnost propojení s tabletem Vestavěný ventilátor a reproduktory Tichý chod

Běžná velikost tabletu (9 - 10 palců) částečně zakrývá display přístroje, ale jen v místech, kde se nachází rekapitulace údajů.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

koupila jsem si pás ,abych mohla cvičit jak budu potřebovat.Nemusím chodit do fitka.Všem vřele doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.01.2013)

všem doporučuji.Velmi rychlá montáž,skladný a tichý.

zatím jsem žádné nedostatky nenašla.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Určitě doporučuji .

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.04.2015)

Pro mě za přiměřenou cenu kvalitní varianta běžeckého pásu, je celkem tichý, výhoda je, že tlačítka na zvýšení- snížení rychlosti má na rukojetích, takže nemusíte neustále přehmatávat na hlavní displej.

V tuto chvíli nemohu vzhledem ke krátké době užívání nic napsat.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sprynkl

Běžecký pás Sprynkl jsem si vybral hlavně prože velmi rád běhám, díky tomuto pásu můžu běhat častěji a hlavně v době kdy mi to neumožňuje počasí venku. Běháním na tomto pásu doplňuji své každodenní sportování. Ovládání tohoto pásu je velmi jednoduché, určitě bych tento produkt doporučil ostatním kupujícím. Nakupování v obchodě insportline mně baví, nabízí mnoho kvalitní fitnes stroje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.09.2012)

Levný běžecký pás zároveň spolehlivý


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T60i

Kdo rád běhá a nechce nudné programy, tak v propjení s tabletem (Street View - Mapy Google) je fakt skvělé.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2015)

Jsem sním naprosto spokojená, propojení s tabletem funguje dobře, kdykoliv chci si seběhnu na Eiffelovu věž, atd :))) Foto z Eiffelovky mě fakt překvapil :) Můžu se proběhnou kdykolv kdekoliv chci :)

zatím nic...


Recenze Běžecký pás inSPORTline Trodos

Obchod i pás plně doporučuji A ještě jedna maličká poznámka pro nováčky - když slezete z běžeckého pásu, musíte nejprve snižovat postupně rychlost.. ať se Vám nemotá hlava a doporučuji (zejména pro úplné začátečníky) se po oběhu/rychlé chůzi trochu najíst. Byla jsem začátečník a matka od dětí, která prostě potřebuje zhubnout. Čas na fitko není, respektive hlídání dětí. Nyní mám pás doma a chodím na něm ve chvíli, kdy je čas. Sama se divím, že od zakoupení (cca 12 dnů) má nachozeno již skoro 25km, které bych jistě bez pásu s dvěma dětmi nedala.... Už mám 1kg dole a pevnější tělo.... A to teprve začínám.. holky zkuste to:)))

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.12.2015)

- výborný design - plno funkcí - vhodný do panelákového bytu (velmi tichý, běhám až kolem 21 hodiny v noci a děti vedle v pokojíčku bez problémů spí) - splnil očekávání a jsem naprosto spokojená - výborná spolupráce s obchodem - perfektně odvedená instalace a vysvětlení, jak s přístrojem zacházet

Není to sice úplné mínus, ale trochu nás to potrápilo. U zapojení běžeckého pásu je nezbytné zjistit, jaké máte doma pojistky. My měli standartní B16, nutné jsou však C... Pozor na to... nám to chvíli vyhazovalo jističe, ale po výměně (cca 200Kč za jistič) bylo vše v pořádku


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Celkově velká spokojenost. Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2016)

Super. Jednoduché ovládání, tichý, s velkou běžeckou plochou-doporučuji.

K dopravě zdarma doporučuji u PPL dopravce připlatit za výnos do domu druhou osobou. (600,-Kč) Zabalený pás je nadrozměrný a těžký.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

Objednal jsem to přes poštu s donáškou až do bytu a udělal jsem velmi dobře,protože krabice je hodně těžká a sami nemáte šanci.Servisák přijel hned příští den a vše bylo za 30min. připraveno k běhu.Běhá se na něm výborně a volba Stratosu byla správná.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.07.2014)

Výborný na odbourání tuku a zlepšení kondice.