Recenze

Souhrn recenzí produktu Běžecký pás:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Určitě doporučuji. Trochu bych vytkl informovanost. V přiloženém manuálu se píše, že je stroj připraven k prvnímu použití včetně namazání pásu, ale na prodejně nám paní tvrdila, že určitě ne a je potřeba aplikovat přiloženou lahvičku s olejem. Taky bych ocenil české menu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.09.2017)

Robustní konstrukce, odpružení tichý chod

nevhodné do malého pokoje


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

I když si stěžuji na hluk,asi bych si ho příště koupila zase,má většinu toho co mi vyhovuje a na pípání si budu muset zvyknout.Ovšem do panelového bytu si nedovedu představit asi by mě sousedi vystěhovali.Určitě doporučuji podložku pod pás.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.03.2015)

.Nejsu typ na cvičení někde ve skupinách pro mé domácí používání naprosto vyhovuje.Za celkem přijatelnou cenu jsu spokojená i když nic není dokonalé a platí to i tady.Velmi chválím bezpečnostní klíč perfektní zámek pro děti.Připojení MP3 taky super.

Velmi mi vadí pípání při zapínání cvičím brzy ráno nebo večer když už rodinka leží a je to velmi hlučné.A v nastavených programech vás to pípání vyruší po každé uběhnuté minutě.Taky si myslím,že mohli výrobci ty programy popsat nejsou vůbec přehledné nezbývá než všechny vyzkoušet a popsat si podle vlastních poznámek. Sklon píší manuálně,ale já ještě nepřišla na to jak třeba časem.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Myslím, že cena odpovídá kvalitě. Pokud chcete hledat mouchy, tak je najdete na každém stroji, tady jsou to ale jen maličkosti, které naprosto nebrání tomu, si pěkně zasportovat a mít z toho radost. Stabilita stroje a ovládání jsou skvělé, jeho chod taktéž, běhat holt musí člověk sám. Za mě doporučuji na 100%

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.02.2014)

Naprostá spokojenost, předčil naše očekávání. Jednoduché ovládání. Stabilita, dlouhá a široká plocha pásu, pojistka vypnutí při pádu. Velká možnost volby rychlostí, sklonu, programů. Vše je přehledné, i pokud zvolíte přednastavený program, já jsem tedy pochopila hned kdy zhruba přijde změna rychlosti, jak dlouho program trvá atd. Montáž také perfektní, záleží asi odkud jste, Teplice-super.

Stroj je opravdu velký, i když jsme si rozměry přečetli, tohle jsem nečekala. Je hrozně těžký, sklopit jde bez problémů, ale počítejte s tím, že kam ho postavíte, tam zůstane. Kolečka nekolečka, já s ním prostě nehnu. Do bytu ho nesli dva chlapi a nesli je silné slovo, bydlet ve třetím patře bez výtahu, tak si domluvte stěhováky. Držák na lahev je na ozdobu. Snímače tepu na madlech jsou naprosto nepřesné, ale při běhání se stejně nedržím...


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

rozmyslela jsem si, že nechci motorový běžící pás a tenhle je i z hlediska ceny i nenáročného domácího používání pro mě ideální.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.11.2015)

ideální pro domácí nenáročné používání

nemám nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T50i

Kvalitní a výborně odpružený běžecký pás. Má dostatečný počet předprogramovaných režimů tréninku pro začátečníky i pokročilé sportovce. Nevýhodou je absence funkce "Pauza" a okamžité vynulování displeje po ukončení běhu. Toto částečně napravilo spárování pásu s mobilem , kde se v aplikaci zaznamenávali veškeré data z běhu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.06.2018)

kvalitní a výborně odpružený běžecký pás.

mírně nekvalitní plasty. Musel jsem je vypodložit gumovými pásky


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Pro domácí využití a mé potřeby naprosto dostačující. Zatím jsem nadmíru spokojen.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.03.2014)

Vcelku robustní Slušný motor - se 100kg kouskem nemá žádné problémy V rámci možností tichý Kvalitní zpracování Relativně velká běžecká plocha Hrudní pás a HRC programy Jednoduché ovládání S ohledem na kvalitu zpracování přijatelná cena


Recenze Běžecký pás TechnoGym MyRun

Super produkt nejlepší pass co muže být doma Profesionální ale Mali a šikovně vymýšlení. Mužů jenom doporučit Jediná vada malinko klepe jestli jako já vážíte víc ne 80 Kg Dekuju techno gym

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.11.2017)


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Možnost využití pauzy. S výrobkem jsem až na jednu maličkost nadmíru spokojen a to anglické menu. Nejsme v Anglii,ale v Čechách!. Pás je robustní tím pádem je hodně těžký.Ve dvouch jsme měli co dělat,aby jsme ho vytáhli do patra. Pás neni hlučný.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.11.2018)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

koupila jsem si pás ,abych mohla cvičit jak budu potřebovat.Nemusím chodit do fitka.Všem vřele doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.01.2013)

všem doporučuji.Velmi rychlá montáž,skladný a tichý.

zatím jsem žádné nedostatky nenašla.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Stroj je robustní tomu i odpovídá váha stroje jelikož jsme nechtěli nějaký levný stroj, který by nevydržel zátěž po pár použitích, ale na druhou stranu jsme nebyli ochotni vynaložit částku za stroj, který bude pro profi použití, takže jsme vybrali tento stroj a myslím, že je to dobrý kompromis a poměr cena/výkon je super. Jsme s manželkou oba moc spokojeni.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.10.2016)

jednoduché ovládání, mám 110 kg a stroj vypadá že mu to vůbec nevadí, instalace také jednoduchá,

nevím o ničem


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

baví mě běh. super mám ho týden a jsem velmi spokojená. stačí se nebát a jít do toho. určitě všem kdo rád běhá. určitě ano a proč ne to nevím. opravdu jen ano. určitě to skusim sama a ne přes sousedku.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.09.2014)

mužu si zaběhat a nemusím koukat na počasí.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Běžící pás Gilavar jsem si vybral hlavně s ohledem na jeho provedení a nosnost. Sice jej používám teprve necelý týden, ale jsem opravdu spokojen. Zařízení se mi používá velmi dobře a jednoduše. Ano doporučuji tento běžící pás. Pro body již uvedené a hlavně pro jeho sílu. Cena odpovídá kvalitě zařízení a vzhledem k jeho provedené není drahý. Ano koupě byla opravdu dobrá. Produkt je vhodný jak pro začátečníky tak pro pokročilé sportovce například s využitím ve wellnes centrech.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.11.2013)

1. snadné a přehledné ovládání 2. tichý chod stroje 3. profesionální provedení stroje 4. bezpečnostní prvky zabraňující úrazu 5. síla stroje vzhledem k mé tělesné váze


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Splnil, co jsem od pásu očekával, hodnotím jej kladně, má pár nedostatků, které lze v klidu přehlédnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.09.2018)

+ intuitivní ovládání - hlasitě pípá při stisku jakéhokoliv tlačítka - nešťastně umístěné tlačítko stop na rukojeti, snadno se stiskne a pás se zastaví + rozsah rychlostí + držák na tablet


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Celkově velká spokojenost. Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2016)

Super. Jednoduché ovládání, tichý, s velkou běžeckou plochou-doporučuji.

K dopravě zdarma doporučuji u PPL dopravce připlatit za výnos do domu druhou osobou. (600,-Kč) Zabalený pás je nadrozměrný a těžký.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

Produkt má lepší parametry něž zbytek v této cenové kategorii, při záruce 5 let a případném servisem u mě doma splňoval mé základní požadavky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.01.2013)

odpružení hlučnost výkon záruka servis

cena, v ČR slabá konkurence


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Určitě doporučuji .

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.04.2015)

Pro mě za přiměřenou cenu kvalitní varianta běžeckého pásu, je celkem tichý, výhoda je, že tlačítka na zvýšení- snížení rychlosti má na rukojetích, takže nemusíte neustále přehmatávat na hlavní displej.

V tuto chvíli nemohu vzhledem ke krátké době užívání nic napsat.


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

Za trenažér se mi nechtělo utratit moc peněz, ale po vyzkoušení tohoto pásu na prodejně jsem dospěla k názoru, že to ani není třeba. Pás je poměrně kvalitní a na cca hodinu denně chůze je skvělý! Jsem ráda, že jsem zvolila právě tento pás, protože jsem ušetřila a jsem spokojená. Cvičení kombinuji s posilovnou a cyklistikou. Nemám co víc dodat, než že splnil mé očekávání a velice jsem si ho oblíbila už po první hodině chůze. Pokoj sice nemám moc velký, ale jelikož je skladný, nezabírá skoro žádné místo a to mi taky vyhovuje.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.04.2014)

+ vzhled + snadné uskladnění + 8 zátěží + přestala jsem chodit na Alpinning.... chodit na pásu můžu doma a ušetřím!

- šířka pásu - mohla by být pevnější konstrukce, ale to v této cenové kategorii asi chtít nemůžete


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

Tento stroj je pro domácí cvičení naprosto dostačující, jsem spokojený protože smontování a uvedení do provozu je jednoduché a používání tohoto stroje pro udržení kondice je perfektní

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.01.2015)

Splňuje přesně to co jsem od tohoto výrobku očekával Naprostá spokojenost

Nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline Akamar

Na domácí použití perfektní. Velké plus je i záruční doba.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.08.2017)

Jednoduché ovládání. Jako velmi pozitivní hodnotím přednastavený program. Běžecká plocha je dostačující. Jsem velmi spokojená


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Naprostá spokojenost,perfektní kvalita.Odborníci na pravém místě,skvěle doporučuji všem kdo nedůvěřuje internetovému obchodu,zde máte zaručený úspěch.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.12.2015)

Perfektní přístup,rychlé jednání.

Nemám co bych vytkla.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Z našeho pohledu se jedná o velmi dobrý poměr užitné hodnoty/ceny. Užíváme krátce, ale zkušenosti jsou lepší, než bylo očekávání. Ostatním zájemcům doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.03.2015)

Pěkný design. Provoz tichý. Používáme krátce, takže zatím se seznamujeme. Jsme přesvědčeni, že to byla dobrá volba.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sprynkl

Jsem velice spokojena, jak s pásem, tak s jednáním obchodu. Vyřízení mé objednávky proběhlo velice rychle a vše dorazilo v pořádku.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.10.2014)

Tichý, levný, dobře skladovatelný a přemístitelný, hezký design, na domácí využití naprosto dostačující. Není nutno se za každou cenu držet madel. Kdykoliv se mi chce, tak mohu vyrazit :-)

Nelze nastavit sklon pásu, sklon je nastaven pevně - ze začátku mi to přišlo náročnější, ale člověk si po určité době zvykne.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2017)

Manželce stačí na rychlou chůzi, já běhám rychlostí 8,5 km/h a jsem maximálně spokojen. Pás se netřepe, je stabilní. Máme ho v patře rodinného domu a v přízemí není téměř slyšet. Do paneláku to ale asi není ono. Dupání budou sousedi určitě slyšet. Triviálně jednoduchá montáž. Super je vstup na jack a vestavěné repráky jsou kvalitní.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Běžecký pás je dostatečně velký a tichý pro použití abychom nikoho nerušili i u televize. Krom toho že se mi už dvakrát po 14-ti dnech začala ozývat nějaká guma. Poprvé po namazání přestala vrzat, doufám že to jednoho dne odstraním jinak bych se přikláněl k poměrně hlučnému stroji. Co mě dosti vadí je, že výrobce na svých stránkách uvádí, že je výrobcem a proto nechápu proč alespoň polepy typu VAROVÁNÍ nejsou v češtině. Jedná se o haléřovou položku. Stejně tak jako elektronická komunikace by také zkousla češtinu. Jinak je zatím vše po měsíci používání o.k.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.03.2015)

Relativně tichý Komunikace s tabletem a iRunning+ Dostatečně velký Jednoduché ovládání

Nepřesný popis v návodu Komunikace v angličtině přestože je výrobce insportline CZ Polepy v angličtině


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

S nákupem běžícího pásu jsme dlouho váhali. Když jsme se nakonec rozhodli, chtěli jsme volit levnější výrobek a nakonec jsme rádi, že jsme tak neučinili. Stratos je masivní pás s dobrým ovládáním a úplně nás pohltil. Co bych mu jen vytkla je, že se brzy vynuluje, když z něj člověk sleze a jde něco vyřídit (stalo se mi 2x když někdo zvonil). Dále musím často pás centrovat, protože píská, když se sesune k jedné straně, ale možná máme špatné nastavení utažení pásu, to musím ještě vyzkoumat. Dále jsem si z přednastavených programů nevybrala žádný pro sebe, většina jich je náročných a pro začátečníky jich tam moc není. Celkově jsem ovšem nadšená.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.02.2015)

- Robustní - Splňuje očekávání - Přehledný intuitivní displej

- Ukazatel tepovky jde (dle očekávání) podle plotu


Recenze Běžecký pás inSPORTline Streak

jsem s výrobkem velmi spokojen posuzuji zatím jen měsíc provozu tohoto výrobku a výrobek splnil mé očekávání od firmy inSPORTline mám již výce sportovích strojů a zatím všechny pracůjí bez problémů u mechanických strojů je zapotřebí občas skontrolovat šroubové spoje a dotáhnout firmu inSPORTline a jejich výrobky mohu doporučit i ostatním zájemcům

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.12.2009)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.04.2012)

je skvělý na běh a rychlou chůzi, jsme opravdu nadšení

akorát nám nešel zašroubovat jeden šroub, jinak montáž byla velice jednoduchá bydlíme v prvním patře činžovního domu a když jsme nějakou chvíli už běželi, tak na nás sousedi klepali, asi je to rušilo, ale rozhodně nepřestanu běhat


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sprynkl

max.spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.07.2016)

kvalita stroj funguje tak jak má při každodenním používání montáž výrobku dle návodu srozumitelná, nic nechybělo, všechny díly sedí displej srozumitelný,dobré ovládání snadná manipulace-stroj není těžký


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Velká spokojenost, výrobek mi vyhovuje a nenašla jsem zatím žádné mínus. Nejsem žádný výkonný sportovec, takže pro moje výkony (převážně na chůzi) sedí skvěle. Výhoda je plocha pro tablet na sledování filmů i zabudované repráčky ;-) Z počátku jsem si myslela, že stroj nemá pauzu, ale je tam... :-) Pokud se stiskne "STOP" na madle, tak se stroj odstaví do nuly, ale pokud se dá "STOP" na displeji, tak je napřed pauza a při druhém stisknutí se stroj vynuluje. Šířka je dostačující (užší nebrat). Hlučnost je pro denní provoz optimální ;-) U nás je opravdu nadšení a s dcerou se předháníme, která půjde sportovat dřív ;-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.10.2017)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Produkt jsem vybrala na doporučení,je skvělý, obsluha je jednoduchá , tichý chod motoru a hlavně trénink profi

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.01.2014)

skladný, jednoduchá obsluha, tichý chod, bezpečný,vhodný pro domácí i profi trénink