Recenze

Souhrn recenzí produktu Běžecký pás:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

Tento produkt jsem si osobně vyzkoušela u známých a tak jsem se rozhodla pro jeho koupi. Používám jej každodenně a už bych ho za nic nevyměnila. Cena se zdá trochu vyšší, ale myslím si, že odpovídá kvalitě. Doporučuji všem, kteří se rozhodli zlepšit si svou fyzičku a zbavit se přebytečných kilogramů v domácím prostředí. Bydlím v paneláku a bez problémů stroj používám i ve večerních hodinách, jeho chod je opravdu tichý.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.01.2013)

Tichý chod. Množství rychlostí i stupňů stoupání. Skladnost.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.04.2012)

je skvělý na běh a rychlou chůzi, jsme opravdu nadšení

akorát nám nešel zašroubovat jeden šroub, jinak montáž byla velice jednoduchá bydlíme v prvním patře činžovního domu a když jsme nějakou chvíli už běželi, tak na nás sousedi klepali, asi je to rušilo, ale rozhodně nepřestanu běhat


Recenze Běžecký pás inSPORTline FlatRun

Pás jsme vybrali ze zdravotních důvodů (rehabilitace, nácvik správné chůze), z tohoto hlediska dostatečně vyhovuje. V porovnání s pásem inSPORTline inCondi T40i za téměř shodnou cenu má chudší vybavení stran programů, nemá možnost sklonu plochy. Oceňujeme však hezký design pro použití v bytě (obývací pokoj s ním nepůsobí jako domácí posilovna), nižší váhu, dobrou manipulaci. V obou pražských pobočkách se nám líbila vstřícnost personálu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.07.2020)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Produkt přesně splňuje moje požadavky, o které mi šlo, tedy mít adekvátní variantu pro každodenní běhání v zimním období. Bohužel žádný pás nenahradí běh ve venkovním prostředí, proto budu vždy preferovat možnost běhat venku ;-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.12.2014)

Skvěle vybavený stroj robustí konstrukce. Kvalita produktu odpovídá ceně výrobku. Běhání je pohodlné a šetrné ke kloubům. Na běžném povrchu musím běhat s ortézou, na páse ji nemusím používat, protože je došlap měkký.

Transportní kolečka by mohla mít širší stopu. Kolečka jsou příliš úzká a špičatá a poměrně snadno tak niíč při transportu podlahu, pokud se jedná o dřevěnou plovoucí podlahu.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

dal jsem a doporučení známých a na recenze ostatních dobře se na něm chodí i běhá určitě doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.03.2016)

Mám jej zatím krátce , ale jak já , tak manželka jsme spokojeni. Má opravdu tichý chod , je dobře odpružený , plocha na běhání je velká. Zatím spokojenost.

Snad jen to , že výrobek nebyl skladem a čekal jsem měsíc než bude. Menu není v českém jazyce.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Pás jsem sice objednal přes web,ale už dříve jsem ho vyzkoušel na prodejně(doporučuji všem).Poměr cena/výkon mne příjemně překvapil(navíc sleva při Black Friday ). V dobrém překvapila robustnost a stabilita pásu.Minimalistický design je velice líbivý. Dotykový displej je velice přehledný,pozorovací úhel při běhu v zadní části pásu by mohl být lepší.Velmi snadná montáž - jen pozor na váhu pásu. Videa při kterých běžíte krajinou jsou velmi pěkná,bohužel jedou v 5 minutových smyčkách a okoukají se. Celkově jsem velmi spokojený a mohu doporučit.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.12.2018)

Pohodlná běžecká plocha Konektivita Robustnost Přehledný dotykový displej Snadná montáž Dostačující výkon motoru

Hrudní snímač tepu při posledním běhu nesnímal přesně Pomalejší náběh po zapnuti(Android) - cca 20-30 sec


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

budete spokojeni

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2013)

pro domácí trénink super jsem spokojená složila jsem ho za chvilku složí ho každý bez problémů

když běhám že jsou tam nainstalované programy a bud se to zrychluje nebo zpomaluje takže si to musím upravovat jinak žádný jiný problém


Recenze Běžecký pás inSPORTline Mystral

Pás mám zatím chvíli, ale jsem spokojena. Splnil všechna má očekávání. Je pevný, velký, silný, šetří klouby a není praštěně předražený. Mám super kvalitní pás za pěknou cenu a vím, že mi dlouho vydrží.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.01.2018)

silný motor dostatečně velká plocha pro běh stabilní pevná a odolná konstrukce rámu dá se složit

malinko hlučný, ale jen při vysoké rychlosti běhu


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

vynikající,doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.12.2014)

skladný,tichý,plně dostačující pro nekomerční využití

programy - jsou přednastavené,ale v manuálu nejsou řádně popsané.škoda,že nelze ukládat vlastní programy.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Splnil, co jsem od pásu očekával, hodnotím jej kladně, má pár nedostatků, které lze v klidu přehlédnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.09.2018)

+ intuitivní ovládání - hlasitě pípá při stisku jakéhokoliv tlačítka - nešťastně umístěné tlačítko stop na rukojeti, snadno se stiskne a pás se zastaví + rozsah rychlostí + držák na tablet


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T40i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.09.2019)

skladnost - zabere výrazně méně prostoru než ostatní běhací pásy tichý chod

prý snadná montáž - nebýt mého muže, tak displej nenamontuji, protože krabička s drátky je maličká, musíte tam drátky namačkat - neseděli mi tam šrouby ... sama bych to nezvládla


Recenze Běžecký pás inSPORTline FineRun

pás používáme krátce a jsme velmi spokojeni je kvalitní, přehledné a jednoduché ovládání páni ze servisu přijeli hned druhý den po dodání, vše nám vysvětlili, byli velmi milí a ochotní můžeme všem doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.03.2016)

jednoduché a přehledné ovládaní kvalitní výrobek dobře se na něm běhá mohu jen doporučit

nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T60i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.11.2018)

tichý chod snadné složení výrobku přehledný český návod velký výběr z přednastavených programů možnost připojení telefonu pro poslouchání hudby robustní konstrukce

hlasitá zvuková signalizace při stisku tlačítek


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

super

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.12.2016)

lehce ovladatelný skladný přehledný ovl.panel včetně údajů tichý,vhodný do bytu-vyzkoušeno účelný vřele doporučuji dá se na něm jak chodit aj běhat cena odpovídá stroji kdybych kupoval pás,šel bych opět do bezmotorového určujete si své tempo atd. prostě super,spokojenost

nic


Recenze Běhací pás inSPORTline Miracle

Už jsem vyzkoušela mnoho běhacích pásů a jsem velice mile překvapena kvalitou výrobku. Pěkný design, robustní konstrukce a kvalitní běžecká plocha. Běháme celá rodina cca 3hod děnně a funguje naprosto bez problémů. Doporučuji i náročnějším běžcům.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.05.2012)

dostatečný výběr přednastavených programů, možnost tří uživatelských nastavení - pro členy rodiny super - každý má svůj, odkládací místa na lahev s pitím - pro 0,5l lahev dostatečná délka běhací části, přehledný a jednoduchý ovládací panel, tichý chod, dostatečně široký nášlapový pás vedle běhací části, rychle reaguje na změnu rychlosti či změnu úhlu stoupání, pár vteřin před změnou rychlosti krátkým pípnutím informuje že bude zrychlovat či zpomalovat - to je fakt dobré velice lehce jde složit a rozložit snadná manipulace - má kolečka, takže po složení ho odveze každý kam pořebuje, měřič tepu je dost citlivý, tak vás opravdu změří kdykoliv .

ovládací panel je v anglickém jazyce, což mne vadí, jelikož se jedná o českého výrobce.


Recenze Běžecký pás TechnoGym MyRun

Super produkt nejlepší pass co muže být doma Profesionální ale Mali a šikovně vymýšlení. Mužů jenom doporučit Jediná vada malinko klepe jestli jako já vážíte víc ne 80 Kg Dekuju techno gym

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.11.2017)


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Jsme naprosto spokojeni, vše funguje jak má. Atraktivní design, spousta funkcí a možností jak a kde se proběhnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2018)

- jednoduché ovládání, dotykový display - připojení na wifi, youtube - tichý chod, stabilní základna - držák na lahev - držák na tablet, telefon, časopis - reproduktory, možnost připojení flash disku - moderní design - možnost rychlého složení

- žádné


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Běhám na něm týden a spokojenost. S mou váhou cca 105 kg a výškou 195 běžecká plocha plně dostačuje. Jen jsem musel přitáhnout pás, trochu prokluzoval. Ovšem dle dodaného manuálu triviální záležitost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.10.2017)

Robustní a tichý

Není na stěhování do patra...je fakt těžký :-D


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i

Připojení k iPhonu, iPadu i PC pomocí konektoru nebo blluetooth úžasné. Přehrání písní je kvalitní a reproduktory krásně dle našich představ. Můžeme říci, že je to zatím nejlepší běžecký pás pro všechny věkové kategorie a doporučuji ho všem, kteří si chtějí běžecký pás zakoupit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.05.2017)

Běh a chůze perfektní, dle našich představ

nemám


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

S nákupem běžícího pásu jsme dlouho váhali. Když jsme se nakonec rozhodli, chtěli jsme volit levnější výrobek a nakonec jsme rádi, že jsme tak neučinili. Stratos je masivní pás s dobrým ovládáním a úplně nás pohltil. Co bych mu jen vytkla je, že se brzy vynuluje, když z něj člověk sleze a jde něco vyřídit (stalo se mi 2x když někdo zvonil). Dále musím často pás centrovat, protože píská, když se sesune k jedné straně, ale možná máme špatné nastavení utažení pásu, to musím ještě vyzkoumat. Dále jsem si z přednastavených programů nevybrala žádný pro sebe, většina jich je náročných a pro začátečníky jich tam moc není. Celkově jsem ovšem nadšená.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.02.2015)

- Robustní - Splňuje očekávání - Přehledný intuitivní displej

- Ukazatel tepovky jde (dle očekávání) podle plotu


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

Dobře sa cvičí chůze. Již jsem doporučil. Při případném příštím nákupu bych si daldobrý pozor na obal. Ačkoliv nebyl zjevně poškozený, po rozbalení se vysypaly dvě rozbité, plastové ucpávky (zátky) hlavní konstrukce.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.11.2016)

Mohu trénovat před televizí v pokoji. Tento stroj je cenově dostupný a vyhovuje mojím potřebám,

Zatím žádné.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

S tímto internetovým obchodem je vstřícné jednání, rychlá komunikace a především bleskové dodání. Všem moc doporučuji v tomto obchodě nakoupit. Nejní po mailu změnit dokonce i svoji objednávku. Tento produkt mě velice zaujal především k ceně a k různým možnostem sklonu nastavení. Pás jsem složila cca do 20 minut. Je výborně skladný, jen trochu těžký na manipulaci. S produktem jsem velice spokojená. Mohu cvičit doma a nemusím dojíždět do fitcentra. Ušetřím tím čas a peníze. Kdo má RD velice doporučuji si tento vetší pás koupit. Do bytu bych ho asi moc nedoporučovala. I když ho složíte tak i přesto zabere nějaké místo. Tento pás patří mezi průměrné ceny....to co pás umí a co umožňuje tak za to stojí do něj investovat peníze. Pás jsem si vybrala především k ceně, skladnosti, možnostem skolu nastavení a k tomu, že mohu na něj napojit MP3 nabo dokonce i mobil a poslouchat při cvičení hudbu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.06.2013)

Vstřícné jednání, rychlá komunikace a především bleskové dodání. Všem moc doporučuji v tomto obchodě nakoupit.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

po dukladnem vyberu jsem se rozhodl pro tento vyrobek,je vyborny,tichy,silny a celkovy dojem pusobi lehce,moderne,vyborne se ovlada,je prehledny a rozhodne doporucuji vsem...i cenove prijatelne s ohledem na kvalitu vyrobku

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.01.2015)

sila motoru,velmi ale opravdu velmi tichy chod...i pri nejvyssi rychlosti je hlucnost stale velmi prijatelna,i velikost je prijatelna i do panelaku,prehledne ovladani,skladnost...neda se tomu nic vytknout


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.06.2018)

Naprostá spokojenost

Na levém madle je tlačítko stop, často se mi stává že o něj "zavadim" a pás se okamžitě vypne a vše se vynuluje.To že se vypne mi nevadí zase si jej zapnu,ale kdy by se alespoň vše hned nevynulovalo. Trvá dlouho než se ukáže skutečná tepovka,vzdycky se to načítá od 80 a hrozně pomalu


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Jsem nenáročný uživatel (využívám převážně pro rychlou chůzi - něco jako HEAT), ale jsem naprosto spokojena, pás funguje jak má, i když užíváš téměř denně, opravdu jsem dlouho neviděla tak kvalitní výrobek. Prostě jedním slovem pecka :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.12.2015)

- perfektní pro domácí použití - splňuje svůj účel bez jakékoliv výhrady - perfektní pro běh i chůzi - nevrže, nezasekává se - display dostatečný - využívám téměř denně a v pohodě - bytelný, oddolný

Nemůžu říct nic, nic jsem ze celou dobu nenašla


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Velmi dobrá koupě; 10 letá záruka.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.01.2019)

Malá váha stroje (50 kg), vyšší nosnost (120kg). Je skládací a rozkádací. Montáž balení zvládne každý. Jednoduché ovládání, dobrá bezpečnost. Pro domácí začátečníků a málo náročných běžců užití ideální. Začíná chůzí už o 1 km.

Návod rozhodně! potřebuje doplnit detaily o instalaci a popis stroje. (Fixační malá lyžina proti pohybu rámu, el. spínač.) Robustní krabice balení. Výrobce nabízí možnost USB - uvítal bych možnost si objednat i tuto variantu.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Pás vřele doporučuji, je lehce sestavitelný, dodáván je i s hrudním pásem, který se spojí s pásem automaticky, takže si tak můžete sledovat svou tepovou frekvenci při cvičení. Pás je sklopný, což je výhoda do menších místností, nezabírá totiž tolik místa. Motor pásu je tichý, slyšet ho jde až při nastavení vyšší rychlosti. Obslužnost pásu je jednoduchá, má v sobě zabudované i repráčky, můžete si tak pustit svou oblíbenou hudbu při cvičení. Akorát jedna věc, která mi vadila. Při sestavování jsme zjistili, že některé díly do sebe nepasují tak, jak by měly. Proto jsme se trošku se sestavováním potrápili. Díry a šrouby, které se do nich utahují, totiž nebyly přímo naproti sobě, hledáním vhodné pozice, abychom neukroutili závity, jsme strávili dost času. Zadní krytka na jedné straně pásu byla dotlačena na doraz a to až tak, že se transportní kolečko na konci pásu vůbec netočilo. Chápu, že se nejdná o jeden z high endových pásů, ale to není důvod, aby pás byl dílensky odfláknut už jen proto, že není jeden z nejlevnějších.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.11.2014)

silný motor tichý chod lehce sestavitelný lehce obsluhovatelný dá se sklopit, zabírá tak méně místa hrudní pás k pásu

dílenské zpracování daných dílů


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Stroj je robustní tomu i odpovídá váha stroje jelikož jsme nechtěli nějaký levný stroj, který by nevydržel zátěž po pár použitích, ale na druhou stranu jsme nebyli ochotni vynaložit částku za stroj, který bude pro profi použití, takže jsme vybrali tento stroj a myslím, že je to dobrý kompromis a poměr cena/výkon je super. Jsme s manželkou oba moc spokojeni.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.10.2016)

jednoduché ovládání, mám 110 kg a stroj vypadá že mu to vůbec nevadí, instalace také jednoduchá,

nevím o ničem


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

Tento stroj je pro domácí cvičení naprosto dostačující, jsem spokojený protože smontování a uvedení do provozu je jednoduché a používání tohoto stroje pro udržení kondice je perfektní

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.01.2015)

Splňuje přesně to co jsem od tohoto výrobku očekával Naprostá spokojenost

Nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Mám ho 10 dnů a naběháno 43 km, zatím plná spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.01.2016)

Tichý chod, skvělé odpružení,jednoduché a přesné složení, přijatelné rozměry,

Při chůzi do kopce by se hodily příčné madla pro ruce