Recenze

Souhrn recenzí produktu Běžecký pás:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

původně jsem chtěla koupit dražší přístroj, ale tento jsem dostala jako dárek a naprosto dostačuje

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.06.2013)

snadno sestavitelný, snadno polohovatelný, tichý chod, přehledný displej, při běhu stabilní, spousta programů


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

po dukladnem vyberu jsem se rozhodl pro tento vyrobek,je vyborny,tichy,silny a celkovy dojem pusobi lehce,moderne,vyborne se ovlada,je prehledny a rozhodne doporucuji vsem...i cenove prijatelne s ohledem na kvalitu vyrobku

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.01.2015)

sila motoru,velmi ale opravdu velmi tichy chod...i pri nejvyssi rychlosti je hlucnost stale velmi prijatelna,i velikost je prijatelna i do panelaku,prehledne ovladani,skladnost...neda se tomu nic vytknout


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Rozhodovala jsem se mezi tímto a levnější variantou, rozhodla jsem se pro tento jelikož mi přijde lepší a stabilnější konstrukce. Na domácí použití super. Kvalitní pevná konstrukce. Porovnávala jsem i s konkurencí - insportline má celkové lepší vybavení displeje. Protiskluzový pás je bezva - neklouže - kvalitní. Celkem tichý chod (motor atd) - až na otravné hlasité pípání při volení rychlosti a veškerých mačkání čudlíků na přístroji. Repráčky jsou celkem průměrné ( mě však nevadí ). Nastavení sklonu - manuálně hodně snadné. Perfektně vymyšlené sklápění - nemusíte se s tím tahat když to rozkládáte - sjede to krásně samo.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2017)

Výborný na domáci využití. Celkem tichý chod. Kvalitní pevná konstrukce. Přehledný moderní displej (oproti konkurenci se fakt snažej jít s dobou) :-) Perfektní protiskluzový pás.

Nepřišla jsem na to jak vypnout hlasité pípání při přidávání rychlosti/manipulaci s displejem. Nejspíš nejde - u televize to partnera celkem ruší :-D


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T40i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.09.2019)

skladnost - zabere výrazně méně prostoru než ostatní běhací pásy tichý chod

prý snadná montáž - nebýt mého muže, tak displej nenamontuji, protože krabička s drátky je maličká, musíte tam drátky namačkat - neseděli mi tam šrouby ... sama bych to nezvládla


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

Chodila jsem do Fitka a tam jsem se musela o tento stroj dělit. Doma ho mám sama jen pro sebe a mohu ho využívat kterou koliv hodinu. Jeto super. Vřele doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.02.2014)

Já jsem s tímto strojem spokojena NEJ NEJ NEJ


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

Pro zlepšení kondice vřele doporučuji Doporučuji také odbornou montáž nebo šikovného manžela:)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.02.2013)

Prakticky skladný Tichý chod Dobré výsledky cvičení


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i

Připojení k iPhonu, iPadu i PC pomocí konektoru nebo blluetooth úžasné. Přehrání písní je kvalitní a reproduktory krásně dle našich představ. Můžeme říci, že je to zatím nejlepší běžecký pás pro všechny věkové kategorie a doporučuji ho všem, kteří si chtějí běžecký pás zakoupit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.05.2017)

Běh a chůze perfektní, dle našich představ

nemám


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T50i

zatim jsem nic nenasla, vybirala jsem ho cca 3/4 roku a mam pocit, ze se vyplatilo pockat a vse s rozumem porovnat

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.06.2019)

tichy chod, silent bloky, robustni, prijemne ovladani, bezpecnostni pojistka cena/vykon = super


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Nad výběrem jsem dlouho rozmýšlela a rozhodně nelituju. Nejvíc jsem se bála hluku, protože bydlím ve vyšším patře panelového domu, ale motor je tichý, pod stroj jsem si koupila protihlukovou podložku (taky insportline) a sousedi o stroji ani nevědí. :) V krabici váží kolem 110 kil, do výtahu se nevešla, takže ji po schodech nesli dva chlapi - s tím se musí počítat. PPL dává zásilku pouze za první dveře v domě - ale to jen pro info. O tom jsem věděla. Stroj má přehledný displej. Programy nepoužívám, takže nemůžu hodnotit. Nastavuju si rychlost, jak chci a perfektně mi vyhovuje. Myslím, že se vyplatí do něj zainvestovat, spíš než kupovat levnější model a pak litovat. Insportline k stroji nabízí montáž zdarma. Ta u mě proběhla hned v den dodání a byla jsem obeznámená i s tím, jak stroj udržovat, což je super. Za sebe můžu jedině doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.04.2015)

tichý chod (vhodný i do paneláku) robustní stroj přehledný displej možnost složení rychlostní stupně na boku inclince stupně na boku


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Pás jsem sice objednal přes web,ale už dříve jsem ho vyzkoušel na prodejně(doporučuji všem).Poměr cena/výkon mne příjemně překvapil(navíc sleva při Black Friday ). V dobrém překvapila robustnost a stabilita pásu.Minimalistický design je velice líbivý. Dotykový displej je velice přehledný,pozorovací úhel při běhu v zadní části pásu by mohl být lepší.Velmi snadná montáž - jen pozor na váhu pásu. Videa při kterých běžíte krajinou jsou velmi pěkná,bohužel jedou v 5 minutových smyčkách a okoukají se. Celkově jsem velmi spokojený a mohu doporučit.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.12.2018)

Pohodlná běžecká plocha Konektivita Robustnost Přehledný dotykový displej Snadná montáž Dostačující výkon motoru

Hrudní snímač tepu při posledním běhu nesnímal přesně Pomalejší náběh po zapnuti(Android) - cca 20-30 sec


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Splnil, co jsem od pásu očekával, hodnotím jej kladně, má pár nedostatků, které lze v klidu přehlédnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.09.2018)

+ intuitivní ovládání - hlasitě pípá při stisku jakéhokoliv tlačítka - nešťastně umístěné tlačítko stop na rukojeti, snadno se stiskne a pás se zastaví + rozsah rychlostí + držák na tablet


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Běžící pás Gilavar jsem si vybral hlavně s ohledem na jeho provedení a nosnost. Sice jej používám teprve necelý týden, ale jsem opravdu spokojen. Zařízení se mi používá velmi dobře a jednoduše. Ano doporučuji tento běžící pás. Pro body již uvedené a hlavně pro jeho sílu. Cena odpovídá kvalitě zařízení a vzhledem k jeho provedené není drahý. Ano koupě byla opravdu dobrá. Produkt je vhodný jak pro začátečníky tak pro pokročilé sportovce například s využitím ve wellnes centrech.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.11.2013)

1. snadné a přehledné ovládání 2. tichý chod stroje 3. profesionální provedení stroje 4. bezpečnostní prvky zabraňující úrazu 5. síla stroje vzhledem k mé tělesné váze


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T60i

Kdo rád běhá a nechce nudné programy, tak v propjení s tabletem (Street View - Mapy Google) je fakt skvělé.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2015)

Jsem sním naprosto spokojená, propojení s tabletem funguje dobře, kdykoliv chci si seběhnu na Eiffelovu věž, atd :))) Foto z Eiffelovky mě fakt překvapil :) Můžu se proběhnou kdykolv kdekoliv chci :)

zatím nic...


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

Tento produkt jsem si osobně vyzkoušela u známých a tak jsem se rozhodla pro jeho koupi. Používám jej každodenně a už bych ho za nic nevyměnila. Cena se zdá trochu vyšší, ale myslím si, že odpovídá kvalitě. Doporučuji všem, kteří se rozhodli zlepšit si svou fyzičku a zbavit se přebytečných kilogramů v domácím prostředí. Bydlím v paneláku a bez problémů stroj používám i ve večerních hodinách, jeho chod je opravdu tichý.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.01.2013)

Tichý chod. Množství rychlostí i stupňů stoupání. Skladnost.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

V tuto chvili mohu ric, ze jsem spokojen. Za tu cenu se jedna o solidni vyrobek, ktery vyuzivame pravidelne denne

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.05.2015)

Pomer cena / kvalita Pas je dostatecne prostorny i pro cloveka 190cm vysokeho Prehledny display a ovladaci panel

Svitivost displaye, pokud se divam primo ze shora, je to trochu mensi. Pokud se divam z mensi vyska, tak je obraz vyrazny a ostry. Madla by mohla byt torchu vice od sebe, nekdy jdu stylem, ze se o ne bouchu rukou


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Určitě doporučuji .

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.04.2015)

Pro mě za přiměřenou cenu kvalitní varianta běžeckého pásu, je celkem tichý, výhoda je, že tlačítka na zvýšení- snížení rychlosti má na rukojetích, takže nemusíte neustále přehmatávat na hlavní displej.

V tuto chvíli nemohu vzhledem ke krátké době užívání nic napsat.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Super běžící pás, který jsem po dlouhém a pečlivém vybírání nakonec zvolil a nelituji. Skvělé funkce (i HRC), krásný design, ideální rozměry. Pouze při vyšší výšce (já 180cm) není správný pozorovací úhel na displej, takže videa napr. na youtube nejsou skoro vidět. Musíte si poodstoupit, nebo snížit, což není zase vhodné. Hodnoty na o běhu jsou vidět v pohodě, na to to nemá vliv. Na videa používám tablet, který mám umístěný v držáku, skvěle drží a displej pásu tak používám na sledování údajů k běhu a nic mě netrápí. Pás je super a zatím jsme moc spokojení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.10.2020)

Funkce, design, provedení

Při mé výšce 180 cm není dobře čitelný display při koukání na videa, protože sledovací úhel není správný. Důležité prvky hodnot na displeji jsou čitelné v pohodě.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

budete spokojeni

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2013)

pro domácí trénink super jsem spokojená složila jsem ho za chvilku složí ho každý bez problémů

když běhám že jsou tam nainstalované programy a bud se to zrychluje nebo zpomaluje takže si to musím upravovat jinak žádný jiný problém


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Jsme naprosto spokojeni, vše funguje jak má. Atraktivní design, spousta funkcí a možností jak a kde se proběhnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2018)

- jednoduché ovládání, dotykový display - připojení na wifi, youtube - tichý chod, stabilní základna - držák na lahev - držák na tablet, telefon, časopis - reproduktory, možnost připojení flash disku - moderní design - možnost rychlého složení

- žádné


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Celkově velká spokojenost. Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2016)

Super. Jednoduché ovládání, tichý, s velkou běžeckou plochou-doporučuji.

K dopravě zdarma doporučuji u PPL dopravce připlatit za výnos do domu druhou osobou. (600,-Kč) Zabalený pás je nadrozměrný a těžký.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

baví mě běh. super mám ho týden a jsem velmi spokojená. stačí se nebát a jít do toho. určitě všem kdo rád běhá. určitě ano a proč ne to nevím. opravdu jen ano. určitě to skusim sama a ne přes sousedku.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.09.2014)

mužu si zaběhat a nemusím koukat na počasí.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Myslím, že výborný nákup

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.11.2015)

bytelný, poměrně tichý, vyhovuje celé rodině

Škoda jen, že při přepravě není rozložen na více dílů - velice těžko se s ním v téměř složeném stavu vzhledem k jeho rozměrům a hmotnosti manipuluje. Do patra jsme ho vůbec nezkoušeli dostat, ačkoliv tam měl původně přijít...


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Jsem velmi spokojena pro kladné vlastnosti tohoto výrobku a určitě ho doporučím ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.01.2017)

Tichý, stabilní. Můžu ho používat i večer a nikoho nerušíme v paneláku. Stabilní, že stojí vždy na místě i při běhu. předchozí pás z jiného obchodu ujížděl po podlaze a musela jsem ho vždy narovnávat. Tento pás je super, tichý chod, stojí na místě, perfektně odpružený a jednoduché ovládání. Jsem s ním velmi spokojena.

Nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Pás je tichý, veliká výhoda je jeho displej s připojením přes wifi. Při běhaní si najdu na google serial na která pak koukám a rychleji mi to utíka. Není tedy potřeba mít stroj přímo před televizí. Mohl by ale být displej trochu zvednutý, při mé výšce 168cm musim při běhu trošku poodstoupit abych viděla čístý obraz. Ale tak vyšší člověk si může na držák dát svůj tablet a nastavit si sklon. Má rychlé připojení a nijak se nezasekává, obraz je kvalitní. Super vymoženost je skládání pásu, kdy ho zvednu nahoru jednou ruku a sklápění stačí kopnou do určeného místa a pás sjede pomalu sám. Jednoduchá montáž podle návodu. Vstup pro USB když si chcete natáhnout svoje filmy nebo hudbu, držák napití. No prostě parádní pás, který bych neměnila. Jen na ty váze by to chtělo zapracovat. Byla jsem ráda, že při doručení byl doma soused, který ho pomohl manželovi odnést.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.04.2019)

displej tichý chod USB vstup

váha, ale tak to je u všech pásu


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Jsme velmi spokojení a byly to dobře investované peníze.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.01.2016)

splnil má očekávání mám téměř dva týdny doma a zatím jsme nenašli negativa používáme jej tři členové domácnosti a jsme opravdu spokojeni (hlavně v době inverzí, kdy není možné sportovat venku)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Dlouho jsem váhal který pás koupit, ale zašel jsem si na prodejnu a milá slečna mi doporučila tento Gilavar, tak jsem si ho objednal a dobře jsem udělal. Pás došel v jedné velké krabici cca 110kg. Montáž pásu byla v celku jednoduchá, je tam návod a zvládne to opravdu každý. Běžící plocha je taky dost velká takže se na pásu dobře běží. Určitě pokud vybíráte pás, doporučuji tento.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.11.2016)

Výborný pro domácnosti, je celkem tichý,


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Produkt se jeví jako zajímavý. Obsluha ostravské pobočky ochotně osobně vyřešila problém s dopravou. (PPL a DHL nebyli schopni vyřešit garantovanou dobu transportu)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.01.2020)

robustní, výkonný intuitivní ovládání wi-fi konektivita prohlížení videí hudba - možnost poslechu mp3 z ext. zdroje (USB disk) zatím zkoušeno v režimu: Chůze (6km/hod) čistý zvuk z reproduktorů

nepřesný návod, chybí vysvětlení položek dle manuálu nelze nastavit další uživatel App. FitShow často "padá" - není to chyba pásu


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

S nákupem běžícího pásu jsme dlouho váhali. Když jsme se nakonec rozhodli, chtěli jsme volit levnější výrobek a nakonec jsme rádi, že jsme tak neučinili. Stratos je masivní pás s dobrým ovládáním a úplně nás pohltil. Co bych mu jen vytkla je, že se brzy vynuluje, když z něj člověk sleze a jde něco vyřídit (stalo se mi 2x když někdo zvonil). Dále musím často pás centrovat, protože píská, když se sesune k jedné straně, ale možná máme špatné nastavení utažení pásu, to musím ještě vyzkoumat. Dále jsem si z přednastavených programů nevybrala žádný pro sebe, většina jich je náročných a pro začátečníky jich tam moc není. Celkově jsem ovšem nadšená.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.02.2015)

- Robustní - Splňuje očekávání - Přehledný intuitivní displej

- Ukazatel tepovky jde (dle očekávání) podle plotu


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

mám ho chvíli, takže nemůžu říct, jak s ním budu spokojena do budoucna, ale zatím jsem spokojena a nemám žádné výhrady.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.02.2014)

stroj mi sestavili během chvilky dobře se na něm běhá celkem tichý

hrozně velká krabice stroj se nevešel do výtahu, museli jsme ho vynést po schodech, bydlím v paneláku


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sprynkl

Jsem velice spokojena, jak s pásem, tak s jednáním obchodu. Vyřízení mé objednávky proběhlo velice rychle a vše dorazilo v pořádku.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.10.2014)

Tichý, levný, dobře skladovatelný a přemístitelný, hezký design, na domácí využití naprosto dostačující. Není nutno se za každou cenu držet madel. Kdykoliv se mi chce, tak mohu vyrazit :-)

Nelze nastavit sklon pásu, sklon je nastaven pevně - ze začátku mi to přišlo náročnější, ale člověk si po určité době zvykne.