Recenze

Souhrn recenzí produktu Běžecký pás:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Mám ho 10 dnů a naběháno 43 km, zatím plná spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.01.2016)

Tichý chod, skvělé odpružení,jednoduché a přesné složení, přijatelné rozměry,

Při chůzi do kopce by se hodily příčné madla pro ruce


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

Velmi slušný, lehce se skládá, nezabere pak tolik místa. Jsem naprosto spokojená a určitě všem , kteří se chtějí doma hýbat , doporučuji. Naprostá spokojenost !!!!!!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.06.2014)

naprostá spokojenost


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Běžící pás Gilavar jsem si vybral hlavně s ohledem na jeho provedení a nosnost. Sice jej používám teprve necelý týden, ale jsem opravdu spokojen. Zařízení se mi používá velmi dobře a jednoduše. Ano doporučuji tento běžící pás. Pro body již uvedené a hlavně pro jeho sílu. Cena odpovídá kvalitě zařízení a vzhledem k jeho provedené není drahý. Ano koupě byla opravdu dobrá. Produkt je vhodný jak pro začátečníky tak pro pokročilé sportovce například s využitím ve wellnes centrech.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.11.2013)

1. snadné a přehledné ovládání 2. tichý chod stroje 3. profesionální provedení stroje 4. bezpečnostní prvky zabraňující úrazu 5. síla stroje vzhledem k mé tělesné váze


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Tento běžecký pás jsem si vybral protože má dostatečně silný motor, který zajistí bezproblémový chod pásu při všech rychlostech. Náklon běžecké plochy funguje rovněž bez problémů a nabízí širokou možnost nastavení. Určitě doporučuji, za danou cenu poskytuje výborný výkon.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.11.2015)

Velká běžecká plocha Výkonný motor Snadné ovládání Snadná údržba pásu


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

rozmyslela jsem si, že nechci motorový běžící pás a tenhle je i z hlediska ceny i nenáročného domácího používání pro mě ideální.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.11.2015)

ideální pro domácí nenáročné používání

nemám nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

Tento produkt jsem si osobně vyzkoušela u známých a tak jsem se rozhodla pro jeho koupi. Používám jej každodenně a už bych ho za nic nevyměnila. Cena se zdá trochu vyšší, ale myslím si, že odpovídá kvalitě. Doporučuji všem, kteří se rozhodli zlepšit si svou fyzičku a zbavit se přebytečných kilogramů v domácím prostředí. Bydlím v paneláku a bez problémů stroj používám i ve večerních hodinách, jeho chod je opravdu tichý.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.01.2013)

Tichý chod. Množství rychlostí i stupňů stoupání. Skladnost.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sprynkl

max.spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.07.2016)

kvalita stroj funguje tak jak má při každodenním používání montáž výrobku dle návodu srozumitelná, nic nechybělo, všechny díly sedí displej srozumitelný,dobré ovládání snadná manipulace-stroj není těžký


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

V tuto chvili mohu ric, ze jsem spokojen. Za tu cenu se jedna o solidni vyrobek, ktery vyuzivame pravidelne denne

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.05.2015)

Pomer cena / kvalita Pas je dostatecne prostorny i pro cloveka 190cm vysokeho Prehledny display a ovladaci panel

Svitivost displaye, pokud se divam primo ze shora, je to trochu mensi. Pokud se divam z mensi vyska, tak je obraz vyrazny a ostry. Madla by mohla byt torchu vice od sebe, nekdy jdu stylem, ze se o ne bouchu rukou


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

Produkt má lepší parametry něž zbytek v této cenové kategorii, při záruce 5 let a případném servisem u mě doma splňoval mé základní požadavky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.01.2013)

odpružení hlučnost výkon záruka servis

cena, v ČR slabá konkurence


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Pás mám zatím týden a jsem velice spokojena, zatím uběhnuto jen 50 km. Rozhodovala jsem se jestli koupit levnější variantu, ale nakonec jsem se rozhodla koupit dražší verzi a to z důvodu hrudního pásu. Pro měření TF je lepší. Levnější varianty nabízejí jen měření TF na rukojeti, což mi přijde nepraktické neustále se při běhu držet, ale záleží na každém co mu lépe vyhovuje. Já na hrudní pás nedám dopustit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.12.2014)

+ přehledné ovládání + snadná montáž + přehrávání MP3 + hrudní pás + možnost odložení láhve s pitím + dostatečná šířka a délka běžeckého pásu + za nákup u Insportline jsem dostala dárek v podobě tabletu + navíc 10% sleva za nákup přes internet + cena odpovídá kvalitě

- zatím nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline Streak

jsem s výrobkem velmi spokojen posuzuji zatím jen měsíc provozu tohoto výrobku a výrobek splnil mé očekávání od firmy inSPORTline mám již výce sportovích strojů a zatím všechny pracůjí bez problémů u mechanických strojů je zapotřebí občas skontrolovat šroubové spoje a dotáhnout firmu inSPORTline a jejich výrobky mohu doporučit i ostatním zájemcům

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.12.2009)


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

Pro zlepšení kondice vřele doporučuji Doporučuji také odbornou montáž nebo šikovného manžela:)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.02.2013)

Prakticky skladný Tichý chod Dobré výsledky cvičení


Recenze Běžecký pás inSPORTline Streak

vybrala jsem si produkt pro jeho dobré parametry uváděné na internetu, zejména že je do 150kg, má široký pás, dobrý motor .....atp.Vlastní zkušenost s produktem zatím nemám, pokud se osvětčí, budu ho doporučovat ostatním, protože bude mít výše uvedené dobré parametry.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.11.2009)

prozatím zboží nemám, tak nevím


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

Chodila jsem do Fitka a tam jsem se musela o tento stroj dělit. Doma ho mám sama jen pro sebe a mohu ho využívat kterou koliv hodinu. Jeto super. Vřele doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.02.2014)

Já jsem s tímto strojem spokojena NEJ NEJ NEJ


Recenze Běžecký pás TechnoGym MyRun

Super produkt nejlepší pass co muže být doma Profesionální ale Mali a šikovně vymýšlení. Mužů jenom doporučit Jediná vada malinko klepe jestli jako já vážíte víc ne 80 Kg Dekuju techno gym

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.11.2017)


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i

Jsme naprosto spokojeni, vše funguje jak má. Atraktivní design, spousta funkcí a možností jak a kde se proběhnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2018)

- jednoduché ovládání, dotykový display - připojení na wifi, youtube - tichý chod, stabilní základna - držák na lahev - držák na tablet, telefon, časopis - reproduktory, možnost připojení flash disku - moderní design - možnost rychlého složení

- žádné


Recenze Běžecký pás inSPORTline Akamar

Na domácí použití perfektní. Velké plus je i záruční doba.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.08.2017)

Jednoduché ovládání. Jako velmi pozitivní hodnotím přednastavený program. Běžecká plocha je dostačující. Jsem velmi spokojená


Recenze Chodící pás Wayflex MT250

Jsem s chodícím pásem spokojena. Je to příjemný relax po celodenním sezení u PC. Plocha pásu by mohla být o kousek širší, ale dá se na to rychle zvyknout. Doporučila bych ho ale spíš lidem průměrné nebo menší výšky. Pro lidi nad 180cm by asi byl pás krátký.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.09.2015)

Jednoduché ovládání. Zpětný chod. Relativně tichý (Televize se dá sledovat bez problémů, ale na noční provoz v tenkostěnných bytech to není). Splňuje přesně to, co jsem od něj chtěla.

Pokud si vyberu sledování některé položky na displeji (například čas) a změním rychlost, tak se zobrazení nevrátí zpátky ke sledování vybrané položky, ale začne zase "točit" všechny informace. Trochu mi chybí držák na lahev, ale přesunula jsem ho na dosah skříňky, takže vyřešeno.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

Doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.10.2014)

Perfektní! Ještě jsme nevyzkoušeli všechny funkce, ale zatím super!

Po dvoudenním používání ,,zapadlo,, tlačítko start dovnitř rukojetě. Ale dá se opravit domácí svépomocí. Určitě doporučuji pro někoho, kdo nemá možnost chodit běhat ven. Pás nezabírá ani tolik místa.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sprynkl

Hlučnější, neskladný v domácnosti, špatně mobilní například mezi patry v domě, nicméně je to pro mě premiéra a tak nemám možnost porovnání. Koupila jsem ho na doporučení známé.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.03.2018)

Možnost cvičení doma Obsahuje hodně funkcí


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T60i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.11.2018)

tichý chod snadné složení výrobku přehledný český návod velký výběr z přednastavených programů možnost připojení telefonu pro poslouchání hudby robustní konstrukce

hlasitá zvuková signalizace při stisku tlačítek


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

vynikající,doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.12.2014)

skladný,tichý,plně dostačující pro nekomerční využití

programy - jsou přednastavené,ale v manuálu nejsou řádně popsané.škoda,že nelze ukládat vlastní programy.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.10.2017)

Dobré běhátko, které splnilo moje představy. Nyní mohu trénovat za každého počasí, v jakoukoliv dobu. funguje i program irunning vypěstovala jsem si závislost :-)

zatím jsem na nic nepřišla


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

dal jsem a doporučení známých a na recenze ostatních dobře se na něm chodí i běhá určitě doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.03.2016)

Mám jej zatím krátce , ale jak já , tak manželka jsme spokojeni. Má opravdu tichý chod , je dobře odpružený , plocha na běhání je velká. Zatím spokojenost.

Snad jen to , že výrobek nebyl skladem a čekal jsem měsíc než bude. Menu není v českém jazyce.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Flash

U nás maximální spokojenost, Pro mě jednoznačně úspora času - nemusím z domu a řešit hlídání. Překvapilo mě, jak je tichý. Možnost nastavení rychlosti a sklonu na madlech je velmi pohodlné. Využívají ho i děti, takže bezpečnostní pojistka je bezva věc. Pro pohyb doma naprosto splnil moje očekávání. Vzhledem k tomu, že děti sportují, využíváme ho téměř všichni. Snad nám i dlouho vydrží, toto hodnotit po týdnu ještě nelze.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.11.2011)

tichý bezpečný stabilní přehledný displej, jednoduché ovládání

-


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Celkově jsem s produktem spokojená. Nejsem žádný velký sportovec. Pořizovala jsem si ho kvůli zlepšení kondice. Mým potřebám vyhovuje. Je fajn, že se dá sklopit a zabere tak méně místa. Vypadá bytelně . Určitě je to jeden z lepších modelů v kategorii domácích běžeckých pásů. U výběru dopravy si dejte pozor na komplexní doručení, které pošta nabízí do 100 kg váhy výrobku. Tento pás má nějakých 112 kg a pošta už si to po předchozích zkušenostech převažuje a nechtěli mi to vynést do bytu. Stálo mě to peníze navíc.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.02.2015)

Pro tento model jsem se rozhodla kvůli velikosti běžecké plochy.Nemusím se hlídat a bát se ukročit o centimetr doleva , či doprava :). Snadná montáž.

Ačkoliv jsem byla ujišťována, že manipulace s pásem při přemisťování je snadná díky kolečkům, já s ním prostě nehnu. Při úklidu je to boj. Tahám ho za spodní díl kovové konstrukce. Na kolečka ho nevyhoupnu. Větrák zabudovaný v hlavním panelu je spíš VTIP. Rozhodně od něj nic nečekejte. Jako by tam nebyl. Přiložený hrudní pás,propojený s displayem pásu není,co se týče přesnosti ,nic moc. Ale orientačně asi postačí. Co mi na něm vadí nejvíc , je zapínání. Neustále ze mě padá.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

Tento produkt je velmi dobrý do domácnosti, je skladný, nepřekáží po složení, snadno ovladatelný a splní veškeré nároky uživatele. Vřele doporučuji všem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.03.2014)

Perfektní a jednoduchá obsluha stroje. Ráda se pohybuji a takto mohu i když je venku nevlídno.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Produkt jsem si vybral s ohledem na max.nosnost a vybavení v cenové relaci,jelikož jsem více jak 2 roky nechodil(díky nemoci),přibral jsem na hmotnosti a protože jsem byl dříve velmi aktivní a navštěvoval i fitcentra,znal jsem i tento produkt,který mi pomáhal při rýsování a kondici. Prozatím jsem s produktem maximálně spokojený. Byl jsem obeznámen s údržbou produktu,i s obsluhou. Toto obeznámení mi umožňuje se o tento produkt starat a tím zajišťovat jeho funkčnost po co nejdelší dobu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.11.2010)

Tichý nosnost vybavení


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Dlouho jsem váhala jestli motorový nebo bezmotorový, nakonec jsem se rozhodla pro tento a udělala jsem dobře. Jsem spokojena, doporučuji i ostatním

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.04.2014)

Tichý Snadno ovladatelný Perfektní tlačítka v rukojeti Cenově dostupný


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Jsem spokojena a doufám že budu i nadále. Gallop je skvělý pomocník který mi pomáhá snížit váhu a být v kondici. Přála jsem si běžecký pás protože kdykoliv se mi bude chtít mohu jít na pás. Nemusím řešit čas nebo jaké je počasí venku a to je dle mého skvělé. Tento pás je také užasný v tom že je robusní není to nějaká hračka má silný motor a jeho nosnost je 150kg. DĚKUJI!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.03.2014)

Skvělý běžecký pás!!!! Na doporučení od INSPORTLINE jsem si běžecký pás Gallop zakoupila v tuto krátkou chvíli jsem zatím moc spokojena. Tento pás pracuje na výbornou a také krásně vypadá.

V tuto chvíli NIC....