Recenze

Souhrn recenzí produktu Běžecký pás:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Jsem spokojena a doufám že budu i nadále. Gallop je skvělý pomocník který mi pomáhá snížit váhu a být v kondici. Přála jsem si běžecký pás protože kdykoliv se mi bude chtít mohu jít na pás. Nemusím řešit čas nebo jaké je počasí venku a to je dle mého skvělé. Tento pás je také užasný v tom že je robusní není to nějaká hračka má silný motor a jeho nosnost je 150kg. DĚKUJI!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.03.2014)

Skvělý běžecký pás!!!! Na doporučení od INSPORTLINE jsem si běžecký pás Gallop zakoupila v tuto krátkou chvíli jsem zatím moc spokojena. Tento pás pracuje na výbornou a také krásně vypadá.

V tuto chvíli NIC....


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Jsme naprosto spokojeni, vše funguje jak má. Atraktivní design, spousta funkcí a možností jak a kde se proběhnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2018)

- jednoduché ovládání, dotykový display - připojení na wifi, youtube - tichý chod, stabilní základna - držák na lahev - držák na tablet, telefon, časopis - reproduktory, možnost připojení flash disku - moderní design - možnost rychlého složení

- žádné


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Velmi dobrá koupě; 10 letá záruka.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.01.2019)

Malá váha stroje (50 kg), vyšší nosnost (120kg). Je skládací a rozkádací. Montáž balení zvládne každý. Jednoduché ovládání, dobrá bezpečnost. Pro domácí začátečníků a málo náročných běžců užití ideální. Začíná chůzí už o 1 km.

Návod rozhodně! potřebuje doplnit detaily o instalaci a popis stroje. (Fixační malá lyžina proti pohybu rámu, el. spínač.) Robustní krabice balení. Výrobce nabízí možnost USB - uvítal bych možnost si objednat i tuto variantu.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Tento běžící pás považuji za výborný. Pořídil jsem si jej na chalupu s tím, že si jej převezu do bytu a že na chalupu si postupně doplním další stroje (butterfly a veslařský trenažér). Nakonec si pořídím běžící pás 2x (na chalupu i do bytu).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.08.2019)

Nejraději mám chození venku, ale tento běžící pás baví, je super. Variabilita možností (různé režimy, sledování filmu apod.)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Lavister zatím funguje přesně tak, jak jsme si přáli a kvůli čemu ho i vybrali. Možná přesně neměří tep, stačí mít upocené ruce a pořád ukazuje tep 70 i při běhu. Jinak zatím nemůžu nic vytknout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.07.2017)

Zatím používáme týden a spokojenost.

Není příliš hlučný, přesto si ale jeho používání nedokážu představit v paneláku, kde jsme před nastěhováním do domku bydleli. Tady nám to nevadí :-)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Všem vřele doporučuji, dobrá kvalita. Pokud se rozhodnete pro tento pás, tak mu vyberte vhodné místo, protože přemísťování po bytě již není zrovna jednoduché.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.04.2015)

Pás je kvalitní, tichý v chodu.

hmotnost produktu a velikost, s kterou je potřeba počítat.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Běžecký pás je dostatečně velký a tichý pro použití abychom nikoho nerušili i u televize. Krom toho že se mi už dvakrát po 14-ti dnech začala ozývat nějaká guma. Poprvé po namazání přestala vrzat, doufám že to jednoho dne odstraním jinak bych se přikláněl k poměrně hlučnému stroji. Co mě dosti vadí je, že výrobce na svých stránkách uvádí, že je výrobcem a proto nechápu proč alespoň polepy typu VAROVÁNÍ nejsou v češtině. Jedná se o haléřovou položku. Stejně tak jako elektronická komunikace by také zkousla češtinu. Jinak je zatím vše po měsíci používání o.k.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.03.2015)

Relativně tichý Komunikace s tabletem a iRunning+ Dostatečně velký Jednoduché ovládání

Nepřesný popis v návodu Komunikace v angličtině přestože je výrobce insportline CZ Polepy v angličtině


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Nad výběrem jsem dlouho rozmýšlela a rozhodně nelituju. Nejvíc jsem se bála hluku, protože bydlím ve vyšším patře panelového domu, ale motor je tichý, pod stroj jsem si koupila protihlukovou podložku (taky insportline) a sousedi o stroji ani nevědí. :) V krabici váží kolem 110 kil, do výtahu se nevešla, takže ji po schodech nesli dva chlapi - s tím se musí počítat. PPL dává zásilku pouze za první dveře v domě - ale to jen pro info. O tom jsem věděla. Stroj má přehledný displej. Programy nepoužívám, takže nemůžu hodnotit. Nastavuju si rychlost, jak chci a perfektně mi vyhovuje. Myslím, že se vyplatí do něj zainvestovat, spíš než kupovat levnější model a pak litovat. Insportline k stroji nabízí montáž zdarma. Ta u mě proběhla hned v den dodání a byla jsem obeznámená i s tím, jak stroj udržovat, což je super. Za sebe můžu jedině doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.04.2015)

tichý chod (vhodný i do paneláku) robustní stroj přehledný displej možnost složení rychlostní stupně na boku inclince stupně na boku


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T50i

zatim jsem nic nenasla, vybirala jsem ho cca 3/4 roku a mam pocit, ze se vyplatilo pockat a vse s rozumem porovnat

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.06.2019)

tichy chod, silent bloky, robustni, prijemne ovladani, bezpecnostni pojistka cena/vykon = super


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sprynkl

Jsem velice spokojena, jak s pásem, tak s jednáním obchodu. Vyřízení mé objednávky proběhlo velice rychle a vše dorazilo v pořádku.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.10.2014)

Tichý, levný, dobře skladovatelný a přemístitelný, hezký design, na domácí využití naprosto dostačující. Není nutno se za každou cenu držet madel. Kdykoliv se mi chce, tak mohu vyrazit :-)

Nelze nastavit sklon pásu, sklon je nastaven pevně - ze začátku mi to přišlo náročnější, ale člověk si po určité době zvykne.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Dlouho jsem váhal který pás koupit, ale zašel jsem si na prodejnu a milá slečna mi doporučila tento Gilavar, tak jsem si ho objednal a dobře jsem udělal. Pás došel v jedné velké krabici cca 110kg. Montáž pásu byla v celku jednoduchá, je tam návod a zvládne to opravdu každý. Běžící plocha je taky dost velká takže se na pásu dobře běží. Určitě pokud vybíráte pás, doporučuji tento.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.11.2016)

Výborný pro domácnosti, je celkem tichý,


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Bajamo 3 v 1

produkt za tu cenu úplně vyhovuje a jsem spokojena. pás je super a vybračné příslušenství snad nemají ani při drahších strojích, plně to využívame

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.12.2015)

jedine od vás jsem se mohla něco dozvědet při výbere stroje, osobní tréner se mnou komunikoval a poradil, děkuju. a dodateční servis přes telefon na jedničku.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Mám ho 10 dnů a naběháno 43 km, zatím plná spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.01.2016)

Tichý chod, skvělé odpružení,jednoduché a přesné složení, přijatelné rozměry,

Při chůzi do kopce by se hodily příčné madla pro ruce


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

doporučuji, pro domácí využítí ideální, skvělá relaxace v nepříznivém počasí, rozumná pořizovací cena

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.10.2014)

snadné smontování přehledný display super tlačítka na konkrétní rychlost možnost připojení MP3 a přehrávání přímo přes běžecký pás

když se nedá nic pod kolečka, bude ničit podlahu


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.10.2017)

Dobré běhátko, které splnilo moje představy. Nyní mohu trénovat za každého počasí, v jakoukoliv dobu. funguje i program irunning vypěstovala jsem si závislost :-)

zatím jsem na nic nepřišla


Recenze Běžecký pás inSPORTline Akamar

Na domácí použití perfektní. Velké plus je i záruční doba.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.08.2017)

Jednoduché ovládání. Jako velmi pozitivní hodnotím přednastavený program. Běžecká plocha je dostačující. Jsem velmi spokojená


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

Pokud rozmýšlíte nad koupi tohoto trenažéru, určitě neváhejte!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.04.2016)

Úžasná věc domů pokud nemáte rádi běhání venku. Pokud běháte správně, tzn.našlapujete celým chodidlem, opravdu není nic slyšet a cítit, pás je kvalitně odpružený. Měřit tepové frekvence hodnotím tak na 60%, ale pro základní orientaci není špatný. Rychlost, sklon, ovládací panel, perfektní. Super ovládání rychlosti a sklonu na madlech. Jednoduchá montáž, šikovný člověk to zvládne sám za pár minut. Krabice objemnější, ale má velikost většího chlapa, takže se krásně vleze do výtahu. Pokud máte SPHERE Card, další sleva! Super! Občas nutno utáhnout, ale poté vše ok.

Zbytečné velké množství přednastavených programů, spíše pro pokročilé, ale proti gustu :-). Vyšší hmotnost, ano má to možná kolečka, ale na podložce s tím jeden člověk nepohne, takže musí člověk počítat s tím, že hu bude mít většinou rozložený.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

Doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.10.2014)

Perfektní! Ještě jsme nevyzkoušeli všechny funkce, ale zatím super!

Po dvoudenním používání ,,zapadlo,, tlačítko start dovnitř rukojetě. Ale dá se opravit domácí svépomocí. Určitě doporučuji pro někoho, kdo nemá možnost chodit běhat ven. Pás nezabírá ani tolik místa.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Rozhodovala jsem se mezi tímto a levnější variantou, rozhodla jsem se pro tento jelikož mi přijde lepší a stabilnější konstrukce. Na domácí použití super. Kvalitní pevná konstrukce. Porovnávala jsem i s konkurencí - insportline má celkové lepší vybavení displeje. Protiskluzový pás je bezva - neklouže - kvalitní. Celkem tichý chod (motor atd) - až na otravné hlasité pípání při volení rychlosti a veškerých mačkání čudlíků na přístroji. Repráčky jsou celkem průměrné ( mě však nevadí ). Nastavení sklonu - manuálně hodně snadné. Perfektně vymyšlené sklápění - nemusíte se s tím tahat když to rozkládáte - sjede to krásně samo.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2017)

Výborný na domáci využití. Celkem tichý chod. Kvalitní pevná konstrukce. Přehledný moderní displej (oproti konkurenci se fakt snažej jít s dobou) :-) Perfektní protiskluzový pás.

Nepřišla jsem na to jak vypnout hlasité pípání při přidávání rychlosti/manipulaci s displejem. Nejspíš nejde - u televize to partnera celkem ruší :-D


Recenze Běžecký pás inSPORTline Trodos

Zatím maximální spokojenost. Člověk si může pohrát s rychlostí, náklonem, takže trénink nenudí. Při nepřízní počasí, super věcička.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2016)

Kvalitní zpracování Spousta funkcí Dostatečná plocha pro pohodlný běh

Nedoporučuji moc do bytu, při běhu se to dost ozývá ( i přes podložku pod strojem) a brzy by vás přišli navštívit sousedi.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Stroj je robustní tomu i odpovídá váha stroje jelikož jsme nechtěli nějaký levný stroj, který by nevydržel zátěž po pár použitích, ale na druhou stranu jsme nebyli ochotni vynaložit částku za stroj, který bude pro profi použití, takže jsme vybrali tento stroj a myslím, že je to dobrý kompromis a poměr cena/výkon je super. Jsme s manželkou oba moc spokojeni.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.10.2016)

jednoduché ovládání, mám 110 kg a stroj vypadá že mu to vůbec nevadí, instalace také jednoduchá,

nevím o ničem


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T50i

Kvalitní a výborně odpružený běžecký pás. Má dostatečný počet předprogramovaných režimů tréninku pro začátečníky i pokročilé sportovce. Nevýhodou je absence funkce "Pauza" a okamžité vynulování displeje po ukončení běhu. Toto částečně napravilo spárování pásu s mobilem , kde se v aplikaci zaznamenávali veškeré data z běhu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.06.2018)

kvalitní a výborně odpružený běžecký pás.

mírně nekvalitní plasty. Musel jsem je vypodložit gumovými pásky


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Možnost využití pauzy. S výrobkem jsem až na jednu maličkost nadmíru spokojen a to anglické menu. Nejsme v Anglii,ale v Čechách!. Pás je robustní tím pádem je hodně těžký.Ve dvouch jsme měli co dělat,aby jsme ho vytáhli do patra. Pás neni hlučný.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.11.2018)


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T40i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.09.2019)

skladnost - zabere výrazně méně prostoru než ostatní běhací pásy tichý chod

prý snadná montáž - nebýt mého muže, tak displej nenamontuji, protože krabička s drátky je maličká, musíte tam drátky namačkat - neseděli mi tam šrouby ... sama bych to nezvládla


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Běžící pás Gilavar jsem si vybral hlavně s ohledem na jeho provedení a nosnost. Sice jej používám teprve necelý týden, ale jsem opravdu spokojen. Zařízení se mi používá velmi dobře a jednoduše. Ano doporučuji tento běžící pás. Pro body již uvedené a hlavně pro jeho sílu. Cena odpovídá kvalitě zařízení a vzhledem k jeho provedené není drahý. Ano koupě byla opravdu dobrá. Produkt je vhodný jak pro začátečníky tak pro pokročilé sportovce například s využitím ve wellnes centrech.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.11.2013)

1. snadné a přehledné ovládání 2. tichý chod stroje 3. profesionální provedení stroje 4. bezpečnostní prvky zabraňující úrazu 5. síla stroje vzhledem k mé tělesné váze


Recenze Běžecký pás inSPORTline Streak

vybrala jsem si produkt pro jeho dobré parametry uváděné na internetu, zejména že je do 150kg, má široký pás, dobrý motor .....atp.Vlastní zkušenost s produktem zatím nemám, pokud se osvětčí, budu ho doporučovat ostatním, protože bude mít výše uvedené dobré parametry.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.11.2009)

prozatím zboží nemám, tak nevím


Recenze Běžecký pás Stamm T08

Počáteční strach,že to nezvládnu,byl naprosto zbytečný,jednoduché ovládání rychlejší hubnutía spalování tuků Jsem tímto šťastná a těším se na každou další aktivitu i proto doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.08.2014)

Výborná pohybová aktivita spalování tuků kondice


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Jsme s ním hodně spokojení vyhovuje po všech stránkách doporučila bych ho všem :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.02.2015)

tichý dobře odpružený dostatečně široký dobře se ovládá cena perfektní vzhledově moc pěkný

potřebuje dostatek místa je hodně veliký a těžký, i když má kolečka špatně se s ním manipuluje nedoporučuji do malých bytů


Recenze Běžecký pás inSPORTline Mystral

Pás mám zatím chvíli, ale jsem spokojena. Splnil všechna má očekávání. Je pevný, velký, silný, šetří klouby a není praštěně předražený. Mám super kvalitní pás za pěknou cenu a vím, že mi dlouho vydrží.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.01.2018)

silný motor dostatečně velká plocha pro běh stabilní pevná a odolná konstrukce rámu dá se složit

malinko hlučný, ale jen při vysoké rychlosti běhu


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Celkově velká spokojenost. Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2016)

Super. Jednoduché ovládání, tichý, s velkou běžeckou plochou-doporučuji.

K dopravě zdarma doporučuji u PPL dopravce připlatit za výnos do domu druhou osobou. (600,-Kč) Zabalený pás je nadrozměrný a těžký.