Recenze

Souhrn recenzí produktu Běžecký pás:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

Dobrý poměr ceny a kvality. Velice rychle jsem si zvykla používat i hole. Bála jsem se koordinace chuze a holí, ale po pár cvičení jsem to vychytala. Baví mě to!!! Kdo jen trochu přemýšlíte o zakoupení, jděte do toho. Pohyb je návykový a bude vám dobře :).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.12.2016)

Vhodné na domácí použití. Dá se složit, odstavit do kouta. Cenově přijatelné. Manžel s montáží neměl žádné problémy. Na udržení kondice na zimu ideální.

Hádáme se s dětmi, kdo na páse bude chodit.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Dlouho jsem váhal který pás koupit, ale zašel jsem si na prodejnu a milá slečna mi doporučila tento Gilavar, tak jsem si ho objednal a dobře jsem udělal. Pás došel v jedné velké krabici cca 110kg. Montáž pásu byla v celku jednoduchá, je tam návod a zvládne to opravdu každý. Běžící plocha je taky dost velká takže se na pásu dobře běží. Určitě pokud vybíráte pás, doporučuji tento.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.11.2016)

Výborný pro domácnosti, je celkem tichý,


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

V tuto chvili mohu ric, ze jsem spokojen. Za tu cenu se jedna o solidni vyrobek, ktery vyuzivame pravidelne denne

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.05.2015)

Pomer cena / kvalita Pas je dostatecne prostorny i pro cloveka 190cm vysokeho Prehledny display a ovladaci panel

Svitivost displaye, pokud se divam primo ze shora, je to trochu mensi. Pokud se divam z mensi vyska, tak je obraz vyrazny a ostry. Madla by mohla byt torchu vice od sebe, nekdy jdu stylem, ze se o ne bouchu rukou


Recenze Běžecký pás inSPORTline Trodos

Zatím maximální spokojenost. Člověk si může pohrát s rychlostí, náklonem, takže trénink nenudí. Při nepřízní počasí, super věcička.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2016)

Kvalitní zpracování Spousta funkcí Dostatečná plocha pro pohodlný běh

Nedoporučuji moc do bytu, při běhu se to dost ozývá ( i přes podložku pod strojem) a brzy by vás přišli navštívit sousedi.


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

chtěla jsem hlavně pás k chůzi kvůli problémům s kolenem s produktem jsem spokojená tichý chod umožňuje i sledování televize rozhodně bych doporučila s nákupem jsem spokojená a příště opět zvolím stejně

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.02.2012)

hlavně bez motoru a tichý člověk využije vlastní váhu těla k pohonu a lehce


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Z našeho pohledu se jedná o velmi dobrý poměr užitné hodnoty/ceny. Užíváme krátce, ale zkušenosti jsou lepší, než bylo očekávání. Ostatním zájemcům doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.03.2015)

Pěkný design. Provoz tichý. Používáme krátce, takže zatím se seznamujeme. Jsme přesvědčeni, že to byla dobrá volba.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Jsem velmi spokojena pro kladné vlastnosti tohoto výrobku a určitě ho doporučím ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.01.2017)

Tichý, stabilní. Můžu ho používat i večer a nikoho nerušíme v paneláku. Stabilní, že stojí vždy na místě i při běhu. předchozí pás z jiného obchodu ujížděl po podlaze a musela jsem ho vždy narovnávat. Tento pás je super, tichý chod, stojí na místě, perfektně odpružený a jednoduché ovládání. Jsem s ním velmi spokojena.

Nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline Trodos

Obchod i pás plně doporučuji A ještě jedna maličká poznámka pro nováčky - když slezete z běžeckého pásu, musíte nejprve snižovat postupně rychlost.. ať se Vám nemotá hlava a doporučuji (zejména pro úplné začátečníky) se po oběhu/rychlé chůzi trochu najíst. Byla jsem začátečník a matka od dětí, která prostě potřebuje zhubnout. Čas na fitko není, respektive hlídání dětí. Nyní mám pás doma a chodím na něm ve chvíli, kdy je čas. Sama se divím, že od zakoupení (cca 12 dnů) má nachozeno již skoro 25km, které bych jistě bez pásu s dvěma dětmi nedala.... Už mám 1kg dole a pevnější tělo.... A to teprve začínám.. holky zkuste to:)))

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.12.2015)

- výborný design - plno funkcí - vhodný do panelákového bytu (velmi tichý, běhám až kolem 21 hodiny v noci a děti vedle v pokojíčku bez problémů spí) - splnil očekávání a jsem naprosto spokojená - výborná spolupráce s obchodem - perfektně odvedená instalace a vysvětlení, jak s přístrojem zacházet

Není to sice úplné mínus, ale trochu nás to potrápilo. U zapojení běžeckého pásu je nezbytné zjistit, jaké máte doma pojistky. My měli standartní B16, nutné jsou však C... Pozor na to... nám to chvíli vyhazovalo jističe, ale po výměně (cca 200Kč za jistič) bylo vše v pořádku


Recenze Běžecký pás inSPORTline Akamar

Na domácí použití perfektní. Velké plus je i záruční doba.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.08.2017)

Jednoduché ovládání. Jako velmi pozitivní hodnotím přednastavený program. Běžecká plocha je dostačující. Jsem velmi spokojená


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

mám ho chvíli, takže nemůžu říct, jak s ním budu spokojena do budoucna, ale zatím jsem spokojena a nemám žádné výhrady.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.02.2014)

stroj mi sestavili během chvilky dobře se na něm běhá celkem tichý

hrozně velká krabice stroj se nevešel do výtahu, museli jsme ho vynést po schodech, bydlím v paneláku


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

Doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.10.2014)

Perfektní! Ještě jsme nevyzkoušeli všechny funkce, ale zatím super!

Po dvoudenním používání ,,zapadlo,, tlačítko start dovnitř rukojetě. Ale dá se opravit domácí svépomocí. Určitě doporučuji pro někoho, kdo nemá možnost chodit běhat ven. Pás nezabírá ani tolik místa.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

S pásem jsme zatím velice spokojeni. Nabízí vše, co jsme požadovali. Pás nabízí i zdvižení plochy až 20%, což je opravdu dobré. Výhodou je i hrudní pás, protože držet se za běhu madel, je dost nepohodlné a i nepřesné. Chod motoru je tichý. Výrobek bych zatím doporučila, ale máme cca 12 dní, tak uvidíme, jak bude fungovat dále.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2016)

jednoduchost ovládání, velikost běžecké plochy, hrudní pás

zatím jsme nic nenašli


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Nad výběrem jsem dlouho rozmýšlela a rozhodně nelituju. Nejvíc jsem se bála hluku, protože bydlím ve vyšším patře panelového domu, ale motor je tichý, pod stroj jsem si koupila protihlukovou podložku (taky insportline) a sousedi o stroji ani nevědí. :) V krabici váží kolem 110 kil, do výtahu se nevešla, takže ji po schodech nesli dva chlapi - s tím se musí počítat. PPL dává zásilku pouze za první dveře v domě - ale to jen pro info. O tom jsem věděla. Stroj má přehledný displej. Programy nepoužívám, takže nemůžu hodnotit. Nastavuju si rychlost, jak chci a perfektně mi vyhovuje. Myslím, že se vyplatí do něj zainvestovat, spíš než kupovat levnější model a pak litovat. Insportline k stroji nabízí montáž zdarma. Ta u mě proběhla hned v den dodání a byla jsem obeznámená i s tím, jak stroj udržovat, což je super. Za sebe můžu jedině doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.04.2015)

tichý chod (vhodný i do paneláku) robustní stroj přehledný displej možnost složení rychlostní stupně na boku inclince stupně na boku


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

Celkově mám z pásu pozitivní dojem, považuji ho za dobrou investici. Pořádně se před cvičením rozcvičte i když chcete na pásu jen chodit. Druhý den jsem si natáhl sval a do teď nemůžu běhat, tak, jak bych chtěl.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.03.2013)

Pás jsem složil asi za 20 min, vše jedním imbus klíčem, celkem asi 12 šroubků. Stejný klíč se v budoucnu použije k napínání pásu (zatím nebylo potřeba). Celý stroj je mnohem větší než se z fotek zdá. Pevná konstrukce. Dobře odpružený, bez problémů na něm běhám v paneláku (koupil jsme 2 gumové podložky určené pod pračku 150Kč/ks). Docela tichý chod, pás vydává překvapivě takový syčivý zvuk... z fitka jsem byl zvyklí spíš na trochu hlubší valivý. Programy naprosto dostačující, rychlost (běhám max na 12km/h). Dobře dostupné ovládání sklonu a rychlosti na opěradlech. Snímač tepu je přesný jako hrudní pás, ale je potřeba nechat ruce na snímači aspoň 20 s. Koupil jsme dražší pás, hlavně kvůli šířce a délce běžecké plochy... zbytečně, místa je nadbytek... stačil by mi i menší (mám 180 cm a 98 kg)... Vyklápěcí běžecká plocha pro úsporu místa, zvedne to i 8-letý kluk. Dolů jde plynule sama pomocí tlumiče, který se ale po cca 20 sklopeních výrazně opotřebil a plocha teď klesá mnohem rychleji než první den. Výborná zábava pro děti, 3-letý kluk na něm bez problémů běhá až 6 km/h a když už nemůže, má se čeho chytnout a z pásu slézt.

Mám dojem, že pás byl nepromazaný. Ale promazání je jednoduché pomocí přiloženého silikonu. Po týdnu začal pás při každém došlapu na levou nohu vrzat, věřím, že to půjde jednoduše opravit(promazat), zavolám do servisu. Regulace rychlosti je po 0,1 km/h, takže zvýšit rychlost o 2 km/h znamená 20x zmáčknout tlačítko... to je dost nepohodlné nebo tlačítko stisknout a čekat 2 sec než se rychlost začne zvyšovat sama. Takže buď bych snížil tu dlouhou prodlevu nebo zvětšil interval, o kolik se mění rychlost s každým stiskem, třeba na 0,2 km/h. 5 letá záruka se vztahuje na "rám z oceli, počítač a elektrozařízení" ... takže na gumový pás, tlumení, kolečka, řemen a zřejmě i tlačítka NIKOLIV. Nechte si pás přivést, je v obrovské těžké krabici velikosti postele.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Rozhodovala jsem se mezi tímto a levnější variantou, rozhodla jsem se pro tento jelikož mi přijde lepší a stabilnější konstrukce. Na domácí použití super. Kvalitní pevná konstrukce. Porovnávala jsem i s konkurencí - insportline má celkové lepší vybavení displeje. Protiskluzový pás je bezva - neklouže - kvalitní. Celkem tichý chod (motor atd) - až na otravné hlasité pípání při volení rychlosti a veškerých mačkání čudlíků na přístroji. Repráčky jsou celkem průměrné ( mě však nevadí ). Nastavení sklonu - manuálně hodně snadné. Perfektně vymyšlené sklápění - nemusíte se s tím tahat když to rozkládáte - sjede to krásně samo.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2017)

Výborný na domáci využití. Celkem tichý chod. Kvalitní pevná konstrukce. Přehledný moderní displej (oproti konkurenci se fakt snažej jít s dobou) :-) Perfektní protiskluzový pás.

Nepřišla jsem na to jak vypnout hlasité pípání při přidávání rychlosti/manipulaci s displejem. Nejspíš nejde - u televize to partnera celkem ruší :-D


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Zcela doporučuji. ..jak samotný pás tak i montáž. .Pan byl velmi příjemný a ochotný..celkove hodnotím nákup na jednicku

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.01.2016)

Mile překvapena. Tichý pás. .funkce vyborne..jsem s nim nadmíru spokojen a. .chodim každý den

Není nic co bych vytkla


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Stroj je robustní tomu i odpovídá váha stroje jelikož jsme nechtěli nějaký levný stroj, který by nevydržel zátěž po pár použitích, ale na druhou stranu jsme nebyli ochotni vynaložit částku za stroj, který bude pro profi použití, takže jsme vybrali tento stroj a myslím, že je to dobrý kompromis a poměr cena/výkon je super. Jsme s manželkou oba moc spokojeni.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.10.2016)

jednoduché ovládání, mám 110 kg a stroj vypadá že mu to vůbec nevadí, instalace také jednoduchá,

nevím o ničem


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Řešili jsme s manželkou, jak si v nepřízni počasí a hlavně v zimě udržet kondici. Podotýkám, že ani jeden z nás nepropadl zimním sportům, takže to roční období vnímáme spíš negativně. Volba padla na běžecký pás, který si manželka pochvalovala již z dřívějška při návštěvách fit centra. Přišlo na věc si splnit sen. Možnost si kdykoliv zaběhat z prostředí domova za jakéhokoliv počasí a bez obav z prochladnoutí. Z prvu jsme vybírali jen na internetu. Srovnávání, recenze, cena. A právě cenu jsme se snažili tlačit dolů až do doby, než jsme navštívili několik kamenných prodejen. Změnit názor nás přimněl fakt viklajících se konstrukcí a nekomfortních velikostí běžeckých ploch levných strojů. Po přehodnocení situace a zvážení pro a proti zůstali ve hře dva favorité, ale jelikož inSPORTline mimo jiné nabídnul slevu při předobjednání, tak bylo v kategorii pro domácí použití o vítězi rozhodnuto. Stal se jím běžecký pás Gilavar. Vzhledem k jeho robustnosti jsme pro něj zvolili místo v přízemí domu. V přepravním obalu mohl mít bezmála 110 kg. Po rozbalení nás mírně rozhořčila z poloviny prázdná lahvička silikonového oleje, takže celý obsahu přibaleného igelitového pytlíku jsme před vlastní montáží museli utírat do sucha. Samotná montáž je v manuálu dobře popsaná, byť graficky špatně znázorněna (námět na zlepšení). Nemám moc zkušeností s konkurenčními produkty, ale za intuitivní ovládání, tichý chod a odpružení dávám plusové body. V posledních dnech ale slýchávám vrzání, což mě mírně znepokojuje a pevně doufám, že to odezní. Pro ty, kteří váhají, můžu zatím jen doporučit.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.01.2017)

Nosnost (robustnost konstrukce). Výkon motoru. Velikost běžecké plochy. Tichý chod. Kvalitní odpružení. Jednoduché ovládání. Perfetkní pro domácí použití.

Zbytečně moc přednastavených programů. Chybí pauza. Po několika dnech úžívání se začalo ozývat vrzání (snad to přejde po zaběhnutí).


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T60i

V manuálu píšou, že displej sám vypíná po 10 minutách, ale nevypíná. A nepřišli jsme zatím jak se stroj sklápí. Trochu nám to nebere hlava, když je pás připevněn páskem s vrutem k základně a přijde nám divné, že by se při každém zvednutí měl odšoubovávat. Všude je stroj vyfocen z pravé strany, ale pevné spojení se základnou je na levé straně. Co se týče aplikace irunning, tak funguje s tabletem Yoga 8. Stroj máme krátce, takže zatím žádná negativa jsme nenašli

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.07.2017)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

Velmi slušný, lehce se skládá, nezabere pak tolik místa. Jsem naprosto spokojená a určitě všem , kteří se chtějí doma hýbat , doporučuji. Naprostá spokojenost !!!!!!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.06.2014)

naprostá spokojenost


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.09.2012)

Skutečně tichý chod Úsporný - plošina se dá zvednout do téměř svislé polohy Pás má dostatečné rozměry pro dlouhý krok a výkyvy směru běhu (mám tendenci uhýbat doleva) Profesionální montáž


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

Za trenažér se mi nechtělo utratit moc peněz, ale po vyzkoušení tohoto pásu na prodejně jsem dospěla k názoru, že to ani není třeba. Pás je poměrně kvalitní a na cca hodinu denně chůze je skvělý! Jsem ráda, že jsem zvolila právě tento pás, protože jsem ušetřila a jsem spokojená. Cvičení kombinuji s posilovnou a cyklistikou. Nemám co víc dodat, než že splnil mé očekávání a velice jsem si ho oblíbila už po první hodině chůze. Pokoj sice nemám moc velký, ale jelikož je skladný, nezabírá skoro žádné místo a to mi taky vyhovuje.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.04.2014)

+ vzhled + snadné uskladnění + 8 zátěží + přestala jsem chodit na Alpinning.... chodit na pásu můžu doma a ušetřím!

- šířka pásu - mohla by být pevnější konstrukce, ale to v této cenové kategorii asi chtít nemůžete


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

měla bych pouze poznámku - na internetu nosnost 150 kg, v českém návodu nosnost 130 kg, ve slovenském návodu nosnost 180 kg a v anglickém návodu nosnost 120 kg - chtělo by to trochu doladit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.01.2016)

zatím žádný problém, jsem maximálně spokojena


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Celkově velká spokojenost. Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2016)

Super. Jednoduché ovládání, tichý, s velkou běžeckou plochou-doporučuji.

K dopravě zdarma doporučuji u PPL dopravce připlatit za výnos do domu druhou osobou. (600,-Kč) Zabalený pás je nadrozměrný a těžký.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

Tento produkt je velmi dobrý do domácnosti, je skladný, nepřekáží po složení, snadno ovladatelný a splní veškeré nároky uživatele. Vřele doporučuji všem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.03.2014)

Perfektní a jednoduchá obsluha stroje. Ráda se pohybuji a takto mohu i když je venku nevlídno.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

po dukladnem vyberu jsem se rozhodl pro tento vyrobek,je vyborny,tichy,silny a celkovy dojem pusobi lehce,moderne,vyborne se ovlada,je prehledny a rozhodne doporucuji vsem...i cenove prijatelne s ohledem na kvalitu vyrobku

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.01.2015)

sila motoru,velmi ale opravdu velmi tichy chod...i pri nejvyssi rychlosti je hlucnost stale velmi prijatelna,i velikost je prijatelna i do panelaku,prehledne ovladani,skladnost...neda se tomu nic vytknout


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

Tento stroj je pro domácí cvičení naprosto dostačující, jsem spokojený protože smontování a uvedení do provozu je jednoduché a používání tohoto stroje pro udržení kondice je perfektní

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.01.2015)

Splňuje přesně to co jsem od tohoto výrobku očekával Naprostá spokojenost

Nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Pás jsem koupil pro celou rodinu, nechal jsem si v obchodě poradit měl jsem jasnou představu kvalitni pas pro rodinu s nosnosti do 130 a cenou do 20tis. Doporučili mě tento a tak jsem ho objednal, pás přišel, technik přijel a zprovoznil. Víc po týdnu asi hodnotit nemůžu uvidí se časem pokud bude problém nebo ne. Ale servis firma nabízí přímo doma tak snad se není čeho bát

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.01.2016)

Není až tak velký jak jsem si představoval to je určitě + Tichý,přehledné ovládání Lehce se přesune Robusní konstrukce

nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Běžecký pás je dostatečně velký a tichý pro použití abychom nikoho nerušili i u televize. Krom toho že se mi už dvakrát po 14-ti dnech začala ozývat nějaká guma. Poprvé po namazání přestala vrzat, doufám že to jednoho dne odstraním jinak bych se přikláněl k poměrně hlučnému stroji. Co mě dosti vadí je, že výrobce na svých stránkách uvádí, že je výrobcem a proto nechápu proč alespoň polepy typu VAROVÁNÍ nejsou v češtině. Jedná se o haléřovou položku. Stejně tak jako elektronická komunikace by také zkousla češtinu. Jinak je zatím vše po měsíci používání o.k.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.03.2015)

Relativně tichý Komunikace s tabletem a iRunning+ Dostatečně velký Jednoduché ovládání

Nepřesný popis v návodu Komunikace v angličtině přestože je výrobce insportline CZ Polepy v angličtině


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

Kvalita vs. cena = super. Velmi tichý chod, snad jen při maximálním využití rychlosti trochu více hlučný. Tento pás využijí stejně dobře začátečníci jako pokročilejší běžci. Já osobně jsem spíše začátečník, ale po týdnu využívání si troufám říci, že jen tak neskončím. Cítím se průžnější a svěží. Spíše jsem očekával menší kvalitu za tyto peníze, ale jsem velmi mile překvapen. Můžu jen a jen doporučit, nebudete litovat.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2012)

Velmi kvalitní pás za parádní cenu. Snadné ovládání, vše při ruce. Jednoduchá montáž (10 šroubů) Před a po běhu velmi snadné rozložení

Nutno využít vlastní tepové hodinky, tep na držáku nelze držet dlouho při běhu, je to nepohodlné. Hodinky Vám také ukáží přesnější hodnotu spálených kalorií (na pásu se hodnota liší až o 80% oproti hodinkám. Veškeré hodnoty je potřeba brát orientačně.