Recenze

Souhrn recenzí produktu Běžecký pás:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

S nákupem běžícího pásu jsme dlouho váhali. Když jsme se nakonec rozhodli, chtěli jsme volit levnější výrobek a nakonec jsme rádi, že jsme tak neučinili. Stratos je masivní pás s dobrým ovládáním a úplně nás pohltil. Co bych mu jen vytkla je, že se brzy vynuluje, když z něj člověk sleze a jde něco vyřídit (stalo se mi 2x když někdo zvonil). Dále musím často pás centrovat, protože píská, když se sesune k jedné straně, ale možná máme špatné nastavení utažení pásu, to musím ještě vyzkoumat. Dále jsem si z přednastavených programů nevybrala žádný pro sebe, většina jich je náročných a pro začátečníky jich tam moc není. Celkově jsem ovšem nadšená.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.02.2015)

- Robustní - Splňuje očekávání - Přehledný intuitivní displej

- Ukazatel tepovky jde (dle očekávání) podle plotu


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Původně jsme měli vybrán jiný běžecký pás, ale na doporučení technika v Ostravě jsme se rozhodli pro tento. A jak se ukázalo, výborná volba. Měl jsem strach z manipulace, přece jen, váží kolem 100kg, ale systém zvednutí a koleček je zmáknutý.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.02.2017)

pevný, masivní, jednoduchá montáž

zatím nic a předpokládám, že i v budoucnu bude vše v pořádku :-)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

Velmi slušný, lehce se skládá, nezabere pak tolik místa. Jsem naprosto spokojená a určitě všem , kteří se chtějí doma hýbat , doporučuji. Naprostá spokojenost !!!!!!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.06.2014)

naprostá spokojenost


Recenze Chodící pás Wayflex MT250

Jsem s chodícím pásem spokojena. Je to příjemný relax po celodenním sezení u PC. Plocha pásu by mohla být o kousek širší, ale dá se na to rychle zvyknout. Doporučila bych ho ale spíš lidem průměrné nebo menší výšky. Pro lidi nad 180cm by asi byl pás krátký.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.09.2015)

Jednoduché ovládání. Zpětný chod. Relativně tichý (Televize se dá sledovat bez problémů, ale na noční provoz v tenkostěnných bytech to není). Splňuje přesně to, co jsem od něj chtěla.

Pokud si vyberu sledování některé položky na displeji (například čas) a změním rychlost, tak se zobrazení nevrátí zpátky ke sledování vybrané položky, ale začne zase "točit" všechny informace. Trochu mi chybí držák na lahev, ale přesunula jsem ho na dosah skříňky, takže vyřešeno.


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

Dobrý poměr ceny a kvality. Velice rychle jsem si zvykla používat i hole. Bála jsem se koordinace chuze a holí, ale po pár cvičení jsem to vychytala. Baví mě to!!! Kdo jen trochu přemýšlíte o zakoupení, jděte do toho. Pohyb je návykový a bude vám dobře :).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.12.2016)

Vhodné na domácí použití. Dá se složit, odstavit do kouta. Cenově přijatelné. Manžel s montáží neměl žádné problémy. Na udržení kondice na zimu ideální.

Hádáme se s dětmi, kdo na páse bude chodit.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Produkt jsem vybrala na doporučení,je skvělý, obsluha je jednoduchá , tichý chod motoru a hlavně trénink profi

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.01.2014)

skladný, jednoduchá obsluha, tichý chod, bezpečný,vhodný pro domácí i profi trénink


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Celkově velká spokojenost. Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2016)

Super. Jednoduché ovládání, tichý, s velkou běžeckou plochou-doporučuji.

K dopravě zdarma doporučuji u PPL dopravce připlatit za výnos do domu druhou osobou. (600,-Kč) Zabalený pás je nadrozměrný a těžký.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

Pokud rozmýšlíte nad koupi tohoto trenažéru, určitě neváhejte!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.04.2016)

Úžasná věc domů pokud nemáte rádi běhání venku. Pokud běháte správně, tzn.našlapujete celým chodidlem, opravdu není nic slyšet a cítit, pás je kvalitně odpružený. Měřit tepové frekvence hodnotím tak na 60%, ale pro základní orientaci není špatný. Rychlost, sklon, ovládací panel, perfektní. Super ovládání rychlosti a sklonu na madlech. Jednoduchá montáž, šikovný člověk to zvládne sám za pár minut. Krabice objemnější, ale má velikost většího chlapa, takže se krásně vleze do výtahu. Pokud máte SPHERE Card, další sleva! Super! Občas nutno utáhnout, ale poté vše ok.

Zbytečné velké množství přednastavených programů, spíše pro pokročilé, ale proti gustu :-). Vyšší hmotnost, ano má to možná kolečka, ale na podložce s tím jeden člověk nepohne, takže musí člověk počítat s tím, že hu bude mít většinou rozložený.


Recenze Běžecký pás inSPORTline FineRun

pás používáme krátce a jsme velmi spokojeni je kvalitní, přehledné a jednoduché ovládání páni ze servisu přijeli hned druhý den po dodání, vše nám vysvětlili, byli velmi milí a ochotní můžeme všem doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.03.2016)

jednoduché a přehledné ovládaní kvalitní výrobek dobře se na něm běhá mohu jen doporučit

nic


Recenze Běžecký pás Stamm T08

Počáteční strach,že to nezvládnu,byl naprosto zbytečný,jednoduché ovládání rychlejší hubnutía spalování tuků Jsem tímto šťastná a těším se na každou další aktivitu i proto doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.08.2014)

Výborná pohybová aktivita spalování tuků kondice


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

vynikající,doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.12.2014)

skladný,tichý,plně dostačující pro nekomerční využití

programy - jsou přednastavené,ale v manuálu nejsou řádně popsané.škoda,že nelze ukládat vlastní programy.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Lavister zatím funguje přesně tak, jak jsme si přáli a kvůli čemu ho i vybrali. Možná přesně neměří tep, stačí mít upocené ruce a pořád ukazuje tep 70 i při běhu. Jinak zatím nemůžu nic vytknout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.07.2017)

Zatím používáme týden a spokojenost.

Není příliš hlučný, přesto si ale jeho používání nedokážu představit v paneláku, kde jsme před nastěhováním do domku bydleli. Tady nám to nevadí :-)


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

super

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.12.2016)

lehce ovladatelný skladný přehledný ovl.panel včetně údajů tichý,vhodný do bytu-vyzkoušeno účelný vřele doporučuji dá se na něm jak chodit aj běhat cena odpovídá stroji kdybych kupoval pás,šel bych opět do bezmotorového určujete si své tempo atd. prostě super,spokojenost

nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

budete spokojeni

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2013)

pro domácí trénink super jsem spokojená složila jsem ho za chvilku složí ho každý bez problémů

když běhám že jsou tam nainstalované programy a bud se to zrychluje nebo zpomaluje takže si to musím upravovat jinak žádný jiný problém


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Pro domácí využití a mé potřeby naprosto dostačující. Zatím jsem nadmíru spokojen.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.03.2014)

Vcelku robustní Slušný motor - se 100kg kouskem nemá žádné problémy V rámci možností tichý Kvalitní zpracování Relativně velká běžecká plocha Hrudní pás a HRC programy Jednoduché ovládání S ohledem na kvalitu zpracování přijatelná cena


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sprynkl

max.spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.07.2016)

kvalita stroj funguje tak jak má při každodenním používání montáž výrobku dle návodu srozumitelná, nic nechybělo, všechny díly sedí displej srozumitelný,dobré ovládání snadná manipulace-stroj není těžký


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Řešili jsme s manželkou, jak si v nepřízni počasí a hlavně v zimě udržet kondici. Podotýkám, že ani jeden z nás nepropadl zimním sportům, takže to roční období vnímáme spíš negativně. Volba padla na běžecký pás, který si manželka pochvalovala již z dřívějška při návštěvách fit centra. Přišlo na věc si splnit sen. Možnost si kdykoliv zaběhat z prostředí domova za jakéhokoliv počasí a bez obav z prochladnoutí. Z prvu jsme vybírali jen na internetu. Srovnávání, recenze, cena. A právě cenu jsme se snažili tlačit dolů až do doby, než jsme navštívili několik kamenných prodejen. Změnit názor nás přimněl fakt viklajících se konstrukcí a nekomfortních velikostí běžeckých ploch levných strojů. Po přehodnocení situace a zvážení pro a proti zůstali ve hře dva favorité, ale jelikož inSPORTline mimo jiné nabídnul slevu při předobjednání, tak bylo v kategorii pro domácí použití o vítězi rozhodnuto. Stal se jím běžecký pás Gilavar. Vzhledem k jeho robustnosti jsme pro něj zvolili místo v přízemí domu. V přepravním obalu mohl mít bezmála 110 kg. Po rozbalení nás mírně rozhořčila z poloviny prázdná lahvička silikonového oleje, takže celý obsahu přibaleného igelitového pytlíku jsme před vlastní montáží museli utírat do sucha. Samotná montáž je v manuálu dobře popsaná, byť graficky špatně znázorněna (námět na zlepšení). Nemám moc zkušeností s konkurenčními produkty, ale za intuitivní ovládání, tichý chod a odpružení dávám plusové body. V posledních dnech ale slýchávám vrzání, což mě mírně znepokojuje a pevně doufám, že to odezní. Pro ty, kteří váhají, můžu zatím jen doporučit.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.01.2017)

Nosnost (robustnost konstrukce). Výkon motoru. Velikost běžecké plochy. Tichý chod. Kvalitní odpružení. Jednoduché ovládání. Perfetkní pro domácí použití.

Zbytečně moc přednastavených programů. Chybí pauza. Po několika dnech úžívání se začalo ozývat vrzání (snad to přejde po zaběhnutí).


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

Produkt má lepší parametry něž zbytek v této cenové kategorii, při záruce 5 let a případném servisem u mě doma splňoval mé základní požadavky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.01.2013)

odpružení hlučnost výkon záruka servis

cena, v ČR slabá konkurence


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Běhám na něm týden a spokojenost. S mou váhou cca 105 kg a výškou 195 běžecká plocha plně dostačuje. Jen jsem musel přitáhnout pás, trochu prokluzoval. Ovšem dle dodaného manuálu triviální záležitost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.10.2017)

Robustní a tichý

Není na stěhování do patra...je fakt těžký :-D


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

V tuto chvili mohu ric, ze jsem spokojen. Za tu cenu se jedna o solidni vyrobek, ktery vyuzivame pravidelne denne

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.05.2015)

Pomer cena / kvalita Pas je dostatecne prostorny i pro cloveka 190cm vysokeho Prehledny display a ovladaci panel

Svitivost displaye, pokud se divam primo ze shora, je to trochu mensi. Pokud se divam z mensi vyska, tak je obraz vyrazny a ostry. Madla by mohla byt torchu vice od sebe, nekdy jdu stylem, ze se o ne bouchu rukou


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Jsem zatím spokojná, své účely pás splnil každý den se na něm projdu což jsem se dříve venku nedonutila

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.02.2016)

Stroj jsem si pořídila na chůzi z důvodů rehabilitace a zlepšení kondice. Samozřejmě, že na něm sportuje i zbytek rodiny a jsou spokojení Spokojená jsem byla i s montáží, technik vše vysvětlil, předvedl.

Nic


Recenze Běžecký pás inSPORTline Streak

Tento produkt používám již více než rok,jsem velice spokojená,zatím se neobjevila žádná závada,přestože ho využívám denně.Mohu jen doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2012)

Přehledný display,snadná obsluha i manipulace,dobrá cena.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

koupila jsem si pás ,abych mohla cvičit jak budu potřebovat.Nemusím chodit do fitka.Všem vřele doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.01.2013)

všem doporučuji.Velmi rychlá montáž,skladný a tichý.

zatím jsem žádné nedostatky nenašla.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

mám ho chvíli, takže nemůžu říct, jak s ním budu spokojena do budoucna, ale zatím jsem spokojena a nemám žádné výhrady.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.02.2014)

stroj mi sestavili během chvilky dobře se na něm běhá celkem tichý

hrozně velká krabice stroj se nevešel do výtahu, museli jsme ho vynést po schodech, bydlím v paneláku


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sprynkl

Hlučnější, neskladný v domácnosti, špatně mobilní například mezi patry v domě, nicméně je to pro mě premiéra a tak nemám možnost porovnání. Koupila jsem ho na doporučení známé.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.03.2018)

Možnost cvičení doma Obsahuje hodně funkcí


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Stroj za přijatelnou cenu s přijatelnými a jednoduchými funkcemi, pro běžné použití. Nic extra, ale pro běhání bez nutnosti hrát si s obrazovkou, koukat na milion údajů bohatě stačí. Přivítal bych některé vychytávky, které v dnešní době už jsou na různých zařízeních, ale asi bych si musel připlatit. Zařízení je poměrně těžké, ale když se složí a převáží poté na kolečkách, je manipulace s ním jednoduchá. Pokud chcete výsledky z pásu sledovat a někde zaznamenávat, doporučil bych dražší stroj nebo volit třebas chytré hodinky, pro sledování dalších údajů.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2016)

přijatelná cena

nelze cvičení přerušit a potom na něj navázat - chybí možnost PAUSE, takže když člověk cvičení ukončí - když musí třebas odběhnout, nemůže na něj navázat a všechna data jsou fuč po ukončení cvičení tlačítkem STOP se displej vymaže a všechny údaje na něm zobrazené zmizí - není tedy možnost si je opsat, člověk si to musí zapamatovat chybí možnost výstupu USB k nabíjení telefonu, případně dalšímu zařízení, ze kterého je pouštěna hudba


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

Celkově mám z pásu pozitivní dojem, považuji ho za dobrou investici. Pořádně se před cvičením rozcvičte i když chcete na pásu jen chodit. Druhý den jsem si natáhl sval a do teď nemůžu běhat, tak, jak bych chtěl.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.03.2013)

Pás jsem složil asi za 20 min, vše jedním imbus klíčem, celkem asi 12 šroubků. Stejný klíč se v budoucnu použije k napínání pásu (zatím nebylo potřeba). Celý stroj je mnohem větší než se z fotek zdá. Pevná konstrukce. Dobře odpružený, bez problémů na něm běhám v paneláku (koupil jsme 2 gumové podložky určené pod pračku 150Kč/ks). Docela tichý chod, pás vydává překvapivě takový syčivý zvuk... z fitka jsem byl zvyklí spíš na trochu hlubší valivý. Programy naprosto dostačující, rychlost (běhám max na 12km/h). Dobře dostupné ovládání sklonu a rychlosti na opěradlech. Snímač tepu je přesný jako hrudní pás, ale je potřeba nechat ruce na snímači aspoň 20 s. Koupil jsme dražší pás, hlavně kvůli šířce a délce běžecké plochy... zbytečně, místa je nadbytek... stačil by mi i menší (mám 180 cm a 98 kg)... Vyklápěcí běžecká plocha pro úsporu místa, zvedne to i 8-letý kluk. Dolů jde plynule sama pomocí tlumiče, který se ale po cca 20 sklopeních výrazně opotřebil a plocha teď klesá mnohem rychleji než první den. Výborná zábava pro děti, 3-letý kluk na něm bez problémů běhá až 6 km/h a když už nemůže, má se čeho chytnout a z pásu slézt.

Mám dojem, že pás byl nepromazaný. Ale promazání je jednoduché pomocí přiloženého silikonu. Po týdnu začal pás při každém došlapu na levou nohu vrzat, věřím, že to půjde jednoduše opravit(promazat), zavolám do servisu. Regulace rychlosti je po 0,1 km/h, takže zvýšit rychlost o 2 km/h znamená 20x zmáčknout tlačítko... to je dost nepohodlné nebo tlačítko stisknout a čekat 2 sec než se rychlost začne zvyšovat sama. Takže buď bych snížil tu dlouhou prodlevu nebo zvětšil interval, o kolik se mění rychlost s každým stiskem, třeba na 0,2 km/h. 5 letá záruka se vztahuje na "rám z oceli, počítač a elektrozařízení" ... takže na gumový pás, tlumení, kolečka, řemen a zřejmě i tlačítka NIKOLIV. Nechte si pás přivést, je v obrovské těžké krabici velikosti postele.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.10.2017)

Dobré běhátko, které splnilo moje představy. Nyní mohu trénovat za každého počasí, v jakoukoliv dobu. funguje i program irunning vypěstovala jsem si závislost :-)

zatím jsem na nic nepřišla


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

Běžecký pás je bezvadný..super cena za dobrou kvalitu. Pás je masivní a přitom není nijak velký aby zabíral příliš místa. Splňuje mé požadavky.Pás je trochu hlučnější.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.01.2015)

Běžecký pás je bezvadný..super cena za dobrou kvalitu. Pás je masivní a přitom není nijak velký aby zabíral příliš místa. Splňuje mé požadavky.

Pás je trochu hlučnější.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Běžecký pás je dostatečně velký a tichý pro použití abychom nikoho nerušili i u televize. Krom toho že se mi už dvakrát po 14-ti dnech začala ozývat nějaká guma. Poprvé po namazání přestala vrzat, doufám že to jednoho dne odstraním jinak bych se přikláněl k poměrně hlučnému stroji. Co mě dosti vadí je, že výrobce na svých stránkách uvádí, že je výrobcem a proto nechápu proč alespoň polepy typu VAROVÁNÍ nejsou v češtině. Jedná se o haléřovou položku. Stejně tak jako elektronická komunikace by také zkousla češtinu. Jinak je zatím vše po měsíci používání o.k.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.03.2015)

Relativně tichý Komunikace s tabletem a iRunning+ Dostatečně velký Jednoduché ovládání

Nepřesný popis v návodu Komunikace v angličtině přestože je výrobce insportline CZ Polepy v angličtině